Celebrity

6. listopadu 2023 09:04

Eliška Reiglová

Připadám si odporná, říká nemocná Slováčková. Do společnosti teď chodí nerada

Zpěvačka Anna Julie Slováčková (28) už podruhé statečně bojuje s rakovinou a otevřeně přiznává, že tentokrát je pro ni tato cesta náročnější. Momentálně podstupuje léčbu kvůli nálezu na plicích a necítí se dobře, chození do společnosti pro ni nyní představuje velké přemáhání.

Anna Julie Slováčková ve svých 28 letech už podruhé bojuje s rakovinou, nepřestala ale pracovat ani chodit do společnosti, byť být mezi lidmi na nejrůznějších akcích je pro ni teď náročné a nezastírá, že by raději zůstávala doma. „Stojí to hodně přemlouvání, make-pu a vůbec se tak nějak před tím zrcadlem nabudit,“ uvedla pro agenturu Herminapress.

Léčba a únava

Aktuálně zpěvačka a herečka podstupuje chemoterapie, kvůli kterým se už ostříhala na krátko. Se svým novým vzhledem se zatím ještě nesmířila, proto je v poslední době nejvíce vidět s turbanem, kterým vlasy zakrývá. Sama sobě se prý nelíbí.

O boji s rakovinou promluvil také Felix Slováček:

„Léčba mi připadá náročnější než při té první atace rakoviny před lety. Mám pocit, že jsem unavenější. Připadám si odporná, necítím se v sobě dobře. Asi je to tím, že se necítím dobře fyzicky. Ten pocit znám z první léčby...“ přiznala.

Osvobozující práce

Druhý boj s rakovinou Slováčková přiznala až po křtu svého nejnovějšího alba, aby tuto velkou událost smutnou zprávou nezastínila. Právě práci se nyní věnuje ráda, ze společenské akce, na níž byla zastižena, mířila rovnou do studia.

„S mým producentem Igorem jsme dali dohromady písničku, kterou musíme rychle natočit a vydat. Je to zadání od někoho, kdo si přeje, abychom tu píseň udělali. Je dojemná a bude se líbit. Jedno oko nezůstane suché,“ dodala Anička Slováčková.

Zpověď Aničky Slováčkové:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.