Celebrity

2. listopadu 2023 12:15

redakce Prima Ženy

Je strašné, když vám umírá dítě. Anička se snaží žít, říká Dagmar Patrasová

Zpěvačka Anna Julie Slováčková (28) už podruhé statečně bojuje s rakovinou. Velkou oporou jí je rodina, která o diagnóze věděla pochopitelně dříve než fanoušci a širší veřejnost. Nyní poprvé se k dceřině nemoci vyjádřila její matka Dagmar Patrasová (67) s tím, že za Aničky uzdravení by dala svůj život.

Anna Julie Slováčková ve svých 28 letech už podruhé bojuje s rakovinou, momentálně podstupuje léčbu kvůli nálezu na plicích. Když se s rakovinou mladá zpěvačka potýkala poprvé, hodně ze svého boje sdílela na sociálních sítích. Nyní si více věcí nechává pro sebe a sama se snaží sžít s novou realitou.

Diagnóza rakoviny je těžká i pro její nejbližší, především pak rodinu. Dagmar Patrasová na téma dceřiny nemoci dlouho mlčela a nyní, když se odhodlala promluvit, rozplakala se. „Ten pocit, který prožívám, se nedá popsat slovy. Nemůžete ani říct, co se ve vás odehrává,“ řekla upřímně deníku Blesk.

Náročný druhý boj

Anička Slováčková si bulku v prsu nahmatala už v roce 2016, tehdy šlo o nádor nezhoubný. Rakovina prsu jí byla diagnostikována v roce 2019, absolvovala kvůli ní sérii chemoterapií a také operaci. Letos se jí nemoc vrátila a tentokrát se usadila na plicích.

„Anička už si tu nemoc prožívá podruhé. A podruhé udeřila velmi špatně,“ konstatovala někdejší královna dětských srdcí, která rozhovor poskytla při odchodu z posledního rozloučení s textařem Eduardem Krečmarem.

„Anička je hrozně moc statečná a snaží se prostě žít tak, jak žít se dá. A já bych dala svůj život za to, aby se moje dítě uzdravilo! Je strašné, když vám umírá dítě...“ dodala zlomená Dagmar Patrasová, pro kterou je období posledních týdnů velmi náročné.

Anna Slováčková promluvila o těžké nemoci:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.