Celebrity

10. ledna 2024 08:20

Eliška Reiglová

Perný Silvestr Dagmar Patrasové. Utekla z nemocnice a noc strávila u sousedů

Někdejší královna dětských srdcí Dagmar Patrasová (67) měla vstup do roku 2024 opravdu krušný. Po poledni ji manžel Felix Slováček (80) měl najít bezvládnou na zemi vily na Vinohradech, zavolal proto sanitku a následovala také hospitalizace. Herečka a zpěvačka ovšem podepsala revers, aniž by si uvědomila, že nemá klíče a doma není nikdo, kdo by jí otevřel.

Podle informací deníku Blesk byla Dagmar Patrasová hospitalizována s tím, že se uvidí, jak na tom druhý den bude. Zbytek rodiny tak mohl v klidu odjet za pracovními povinnostmi s pocitem, že je o ni postaráno. Felix Slováček zamířil do Rozvadova, kde zpíval o půlnoci v kasinu, děti Anička a Felix pak novoroční hudbou rozdávali radost v Pardubicích.

„Dáda samozřejmě o tomhle všem byla dopředu informována. Jenže jak už to u ní chodí, hned to pustila z hlavy,“ komentoval pro Blesk situaci rodinný přítel. Proto, když se v pozdních večerních hodinách v nemocnici probrala, chtěla z ní rovnou i odejít. „Nikdo neočekával, že podepíše revers a ještě si od personálu půjčí peníze na taxík,“ řekl zdroj.

Nocování u sousedů

Žena, bez jejíchž písní se kdysi nemohla obejít žádná dětská diskotéka, nasedla do auta a nechala se odvézt před dům. Až tam ale zjistila, že jí jedna velmi podstatná věc chybí. Neměla u sebe klíče. Pomoct jí dostat se domů nebylo v možnostech manžela ani dětí, kteří odjeli za silvestrovskými povinnostmi, z nichž se tak na poslední chvíli vyvázat zkrátka nešlo.

„Felix z toho byl úplně na mrtvici! Jediné, co ho napadlo, že zavolal sousedům a poprosil je, jestli by se o Dádu nemohli postarat. Nic jiného také nemohl dělat...“ okomentoval pernou noc zdroj. Nápomocní sousedé si Patrasovou nakonec domů vzali a uložili ji do postele. Nový rok tak pravděpodobně všichni zúčastnění strávili jinak než podle svých představ.

Patrasová a Slováček se snaží podporovat dceru v boji s rakovinou:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.