Celebrity

8. září 2024 09:15

Josef Šťastna

Anna Polívková se vdala v Itálii. Vzala si experta na pivo

Herečka Anna Polívková se v sobotu na jihu Itálie provdala za ještě donedávna utajovaného přítele Giuseppeho. Její manžel Giuseppe Mele pracuje jako manažer v pražské pobočce Anheuser-Busch InBev, což je největší světová síť pivovarů.

Tajná svatba se podle informací deníku Blesk.cz měla konat na pláži Jaderského moře poblíž města Bari. Dorazil i hereččin otec Bolek Polívka.

Annna Polívková se s partnerem na veřejnosti poprvé objevila před dvěma lety na pětasedmdesátých narozeninách Jiřího Bartošky. S Giuseppem hovořila anglicky a prezentovala ho jako kamaráda. Potom se s ním občas objevila ve společnosti, ale nikdy nepřiznala, že je to její partner.

Mlžila i ohledně otázky na založení rodiny. "Nechci to rozhodovat za osud, uvidíme, co přijde. Už teď děti okolo sebe mám, ať už sourozence nebo synovce. Zbožňují mě a já je nemusím vychovávat. Rozdivočelé je pak vždycky vrátím rodičům. Být sestra nebo teta je také výborná role," sdělila redaktorům Blesku.

Náznaky, že jde skutečně o partnera, přišly až na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde se oba vodili za ruce, objímali se a dávali si polibky. Ani tak ale nechtěla nic upřesňovat, což potvrdila i její matka. „Anča je odmalička introvert, zvlášť, když jde o její soukromí. Showbyznys nemá ráda, i když v něm pracuje. O své práci mluvit dokáže, ale o osobním životě mlčí jako hrob. Kolikrát i přede mnou,“ vysvětlila herečka Evelyna Steimarová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Prezident a pyšný dědeček. Jiří Bartoška se pochlubil dcerou i malou vnučkou

Před sobotním obřadem se v pátek konal večírek, na které se všichni svatební hosté seznamovali. Na snímcích je Polívková zachycena v bílých šatech s květy. Její přítel Giuseppe pochází právě z italského jihu, ale Českou republiku si zamiloval.

Podívejte se na rozhovor s Bolkem Polívkou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.