Celebrity

6. října 2023 07:40

Josef Šťastna

Anna Slováčková oznámila, že se jí vrátila rakovina. Věděl jsem to, říká Felix Slováček

Zpěvačka Anna Slováčková (28) ve čtvrtek večer na svém Instagramu oznámila krutou zprávu. Bohužel se jí vrátila rakovina. Anna přiznala, že se v ní mísí strach a vztek. Velké obavy o dceru mají také její rodiče Dagmar Patrasová a Felix Slováček.

„Vybojovala jsem si to poprvé – věřím, že to zvládnu i podruhé. Chtěla jsem vám to říct až po našem včerejším křtu v Lucerna Music Baru… nechtěla jsem to řešit do dne, který pro mě byl tak důležitý a který jsem usilovně tak dlouho připravovala… a taky jsem doufala, že můj první příspěvek po celém tom nádherném večeru bude o něčem jiném, ale už je to stejně venku a já k tomu samozřejmě vyjádření dát musím. Člověk míní… a něco tam nahoře nebo dole mění, a tak když jsem měla 8. 9. oslavovat vydání desky a nového klipu, potvrdili mi návrat rakoviny a na žádné oslavy už nebyla chuť. Co cítím? Strašnej vztek. A pochopitelně strach,“ přiznala Anička své temné pocity.

Poprvé si herečka a zpěvačka nahmatala bulku v prsu v roce 2013. Šlo o nezhoubný nádor, to se bohužel opakovalo také v roce 2016. V roce 2019 lékaři bohužel diagnostikovali zhoubný názor. Následovala operace, lékaři odebrali rakovinu z části uzlin. Anička také podstoupila chemoterapii a přišla o své vlasy. Přesto se zdálo, že rakovinu definitivně porazila. Ve čtvrtek večer ale svým fanouškům vzkázala, že ji čeká další boj.

Její rodiče už několik týdnů vědí, co se s Annou děje. Oba jsou hodně zdrcení. Redakce Prima Ženy Felixe Slováčka kontaktovala, ten se ale k nemoci své dcery vyjadřovat nechtěl. „Anička se rozhodla, že už to nechce dál držet v sobě, to je důvod, proč to oznámila. Dáda je z toho také zlomená, zkrátka jako každá citlivá ženská,“ uvedl Felix Slováček později pro ŽivotvČesku.cz s tím, že o nemoci ví už delší dobu.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: O boji s rakovinou promluvil také Dolph Lundgren

Anna Slováčková na Instagramu také fanouškům sdělila, že zatím neví, co přesně ji čeká. Předpokládá, že ji znovu bude čekat chemoterapie. Fanouškům také vzkázala, že si dává pauzu od veřejného vystupování.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.