Barbie z Brna uvaří růžové jídlo a šokuje bydlením. Nechybí ani sladcí jednorožci

Prostřeno! XXVI (77) - Soňa miluje růžovou

Ve vánočním speciálu oblíbené soutěže amatérských kuchařů se v úterý postaví k plotně jednatřicetiletá kadeřnice Soňa. Pozornost jí vůbec nevadí. Nedávno ji dokonce diváci mohli vidět ve svatební dokureality. Jak jí ale půjde vaření?

Úterní hostitelka Soňa přivítá svoje soupeře v bytě v Brně, kde žije s manželem a svými dvěma dětmi. Chtěla by být slavná, ráda zpívá, má doma malé studio, ve kterém svoje pěvecké výkony nahrává. Ostatně i zábava bude o zpěvu. Svoje menu Soňa napsala v angličtině. Prý aby se hosté s názvy déle trápili. Podávat se bude shrimp coctail, pink potato soup s lanýžovým olejem, pastel spaghetti Carbonara a glitter cheesecake.

Na první pohled je Soňa fanynkou růžové barvy. Za to, že tuto barvu miluje ze všech nejvíce, může údajně její maminka. „Mamka se rozhodla, že budu na maškarních bálech kočka, muchomůrka, a pokaždé jsem se modlila, ať mě překvapí princeznou,“ popisuje traumata svého dětství Soňa. Touhu být za princeznu začala naplňovat až v pozdějším věku. Vše dnes musí mít růžové, včetně mobilního telefonu. Hostitelka vlastní sbírku panenek Barbie a vždycky tak chtěla i vypadat. Dělá pro to opravdu vše. Po rozvodu, kdy zhubla 13 kilogramů, si nechala zvětšit prsa, zakládá si na zvětšených rtech a nosí dlouhé růžové vlasy. Na sociálních sítích se ráda chlubí fotkami na podpatcích, v minišatech i v crop topech s pořádnými výstřihy. Svého současného manžela si vzala ve svatebním pořadu před kamerou.

Podívejte se na ložnici, ve které Soňa spí. Hostům připadá, že se k ní vůbec nehodí:

Za koš plný prádla se nestydí

Soňa sice jako typická hospodyňka nevypadá, k vaření však byla vedena od dětství. Její maminka byla totiž vedoucí cateringové společnosti. Jaký bude mít asi v Prostřeno! úspěch? Předkrmový krevetový koktejl vzbudí lehké rozpaky. Především tím, že bude servírovaný v plastu. Některým hostům bude chybět pečivo. U Soni doma byste ho však hledali marně. Hostitelce pečivo nedělá dobře. Kdo kvůli tomu bude nejvíce remcat, uvidíte už vpodvečer. Po dojedení růžové bramborové polévky s hlívou půjdou hosté šmejdit. V poměrně tmavě zařízené ložnici překvapí soutěžící prádelní koš plný ponožek a na zdi obrázek s mapou Brna, který má připomínat, kde se Soňa s manželem seznámili.

„Moc tento moderní sektorový nábytek nemusím,“ ohrnuje nos nad vybavením ložnice Iva. „Na to, jak to vypadalo v kuchyni a jak o sebe dbá Soňa, mi to přišlo prosté,“ hodnotí ložnici Karel. Tváře se hostům rozjasní v dětském pokojíčku plném jednorožců a růžové barvy. „Pokojík dcerky mi připadal jako pokojík Soni. Byl laděný do růžova a bylo tam spoustu jednorožců,“ myslí si Klára. I ostatní v zařízení pokoje šestiletého dítěte vidí spíš vkus Soni. Zůstanou soutěžící dobrou partou i po dnešním večeru, nebo se při bodování objeví první taktika? Jak se bude účastníkům líbit zpěv koled jako zábava?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.