Vánoční Prostřeno! s růžovou Barbie i slavným hercem. Kdo přišel vyhrát?

Prostřeno! XXVI (76) - upoutávka

Prostřeno! v tomto týdnu bude slavnostní. Vánoční a plné legrace i pohody. U stolu se sejdou tři ženy a dva muži, kteří předvedou, že se nad nimi rozhodně hůl lámat nemusí. Komu se bude v kuchyni nejvíc dařit, kdo připraví nejzajímavější zábavu a kdo si neporadí s úkolem týdne?

Kdo bude lovit dobroty z peřin a jaký soutěžící bude servírovat o chlup lepší pokrmy, protože je jeho domov zaplněn zvířaty? Kdo naopak „vydesignuje“ nejen sebe, ale i pokrmy k růžové dokonalosti a jak bude chutnat speciální bramborová kaše? Jak si jednotliví účinkující poradí s úkolem týdne, kterým je příprava vánoční vzpomínky, a kdy ostatní poznají, že se jedná o něco navíc? Prostřeno! bude zajímavé od prvního shánění surovin až k poslednímu servírování dezertu.

Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády, ale nebude ani nouze o napětí. To vše už v pondělí. Prostřeno! tohoto týdne bude plné výzev i překvapení. Sledujte ho každý všední den v 17:50 a dozvíte se víc. Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moci těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Klára (46) pracuje jako PR manažerka

Stará se o to, aby o pořadu Prostřeno! věděli všichni vše. Proto přijala i výzvu zúčastnit se tohoto speciálního dílu, aby na vlastní kůži poznala, jak vše probíhá. Jako redaktorka píše rozhovory a další texty, také jí vyšlo pár knih. Je velkým mistrem v přípravě dětských oslav. Také umí vyprávět o zvířatech a nyní chystá něco dalšího. Žije s třemi dcerami a dvěma psy (Atynka, Keks), dále mají doma morče (Melouna), králíka (Bohunku) a kocoura (Belmonda). Docela se doma snesou, i když směs je to někdy značně třaskavá. Nabídku přijala, protože by ráda poznala víc zákulisí pořadu, kterému se pracovně věnuje už dlouho, ale z té druhé strany. Chce si prožít emoce soutěžících a pak o tom napsat. Sledujte už v pondělí, jak proběhne přivítání a první setkání.

Úterý: Podnikatelka Soňa (31) je ještě novomanželka

Vlastní kadeřnický salon v Brně, kde prodlužují vlasy, rekonstruují poškozené kadeře a nyní pracují na vlastní značce. Je vdaná. Má dvě děti – Alexandrovi je 11 let a dceři Terezce 6 let. Tráví hodně času v práci. Ráda tráví čas s rodinou a přáteli. S rodinou vítají nové zážitky a užívají si cestování. Výzvu Soňa přijala, protože by se ráda mediálně zviditelnila a jelikož ji baví vaření. Účinkovala v pořadu Den jak sen. Pokud by vyhrála, tak by peníze pravděpodobně investovala do podnikání a propagace. Tato jídla si vybrala, protože se jedná o skvělou kombinaci chutí a designu jídla, který je zcela neobvyklý. Pokrmy budou převážně růžové barvy, například krevetový koktejl. Jako zábavu si připravila karaoke párty. Jak se jí podaří vyrovnat se stresem v kuchyni? To vše zjistíte už v úterý.

Středa: Influencer František (40) je zkrátka Vohromný

A taková bude i jeho kuchyně. Má přítelkyni a pejsky. Výzvu přijal, aby ukázal konečně pořádné vaření. Pokud vyhraje, část peněz dá na charitu a za zbytek pojede na dovolenou. Jako zábavu si připravil rozbalování zabedněných krabic, jídla pak zvolil taková, která má rád a chutnají mu. Bohužel si neuvědomil, že soupeři nemusí mít rádi játra, vepřové nebo králíka. Jak si stihne poradit s úkolem týdne a nerozhodí ho právě příprava vánoční vzpomínky? To vše zjistíte během velice zajímavého setkání už ve středu. O hostech se dozvíte víc, než jste si mysleli.

Čtvrtek: Cukrářka Iva (39) ráda přijímá výzvy

Je matka samoživitelka a je single. Miluje svůj život a každý den pracuje na tom, aby byl lepší a lepší. Nabídku účinkovat v Prostřeno! přijala proto, že má ráda výzvy. Pokud by vyhrála, tak část výhry bude muset dát svému exmanželovi, protože na ni podal exekuci, a zbytek věnuje dětem na ostrově Boa Vista na Kapverdských ostrovech. Nejraději by ale dala vše jen jim. Jako zábavu předvede něco ze svého oboru a svoje menu si vybrala, protože by si ho sama s chutí dala a ví, že bude skvělé. Zaujme především rozebraným štrúdlem. Kolik za své menu i zábavu získá bodů? Dívejte se už ve čtvrtek.

Pátek: Herec Karel (50) byl do soutěže přihlášen novomanželkou

Celý život je herec. Kromě pětiletého angažmá v divadle Drak v Hradci Králové (1994–1999) je celý život na volné noze. Dříve chodil na různé brigády včetně česání ovoce v Normandii v 90. letech. Byl sedmnáct let ženatý s herečkou Magdalenou Zimovou, se kterou se před dvanácti lety rozešli, ale mají spolu dvě děti. Dcera Agáta (21 let) studuje druhým rokem v Anglii obor make-up artist. Syn (18) let studuje v Praze na gymnáziu. Oba dva za sebou mají spoustu rolí v TV, filmu i v divadle. Aktivní byli v tomto směru od útlého dětství, ale už se herectví nevěnují. S bývalou manželkou i její novou rodinou vychází velmi dobře a vídají se, pokud jim to čas dovolí. Karel je podruhé čerstvě ženatý. Pokud by vyhrál, tak by vzal svou novomanželku na cesty. Jak se mu v pátek podaří splnit svou misi a zaujme jeho menu dostatečně? Zachutná ostatním kuře s rajčaty a cukrem?

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno! O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Sdílejte článek
Štítky jídlo kuchyně rodina FTV Prima vaření Vánoce zábava Prostřeno! recepty herec Karel Zima speciál Barbie pokrm Prostřeno bydlení Soňa Dobyšar Iva Sarauerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.