Celebrity

7. září 2024 07:30

David Laštovka

Bavič Zdeněk Izer má dvacetiletou dceru. S parťákem Dobrodinským se rozešel kvůli ženě

Zdeněk Izer, který 8. září slaví 58. narozeniny, patří mezi nejoblíbenější české baviče. Na pomyslném výsluní se drží už více než třicet let. Jaké je jeho soukromí?

Vzhledem k tomu, že se Zdeněk Izer nedostal na Střední grafickou školu, vyučil se automechanikem. Odmalička měl však v sobě umělecký talent, ve škole byl třídní kašpar a bavil ostatní. Svého snu být komikem se nevzdal. Pro showbyznys ho objevil lovec talentů, producent Petr Hannig. „Jednou jsem byl v porotě, kde Zdeněk Izer soutěžil jako bavič. Byl zrovna na vojně. Byl vtipný, měl úspěch, tak jsem mu dal lano a řekl mu, že až skončí vojnu, má u mě místo,“ prozradil Hannig pro web Prima Ženy.

Rozchod kvůli ženě

Zdeněk Izer se však vydal svoji vlastní cestou. Proslavil se v tandemu s Markem Dobrodinským, s nímž vytvořil řadu nezapomenutelných televizních scének. Po několika letech úspěšná spolupráce se však rozešli. „Je škoda, že spolu skončili. Dobrodinský vymýšlel spoustu fórů. Rozešli se kvůli ženské. Izer začal žárlit na jeho tehdejší manželku, která byla zpěvačka. Měl pocit, že se více věnuje skládání písniček pro ni, než vymýšlením skečů pro jejich show,“ zmínil Petr Hannig.

Jak se seznámil se svoji druhou ženou?

Od té doby Izer vystupuje sám. „Má to svá pro i proti. Je to určitě pracnější, na druhou stranu i svobodnější. To určitě zažil každý. Zkrátka nejstabilnější kolektiv je jeden,“ přiblížil s úsměvem redaktorovi webu Prima Ženy.

Čtěte také: Policejní perličky roku 2023: Nutný zásah proti „nadrženému vořechovi“ či Casanova s kamínky

Po rozchodu s Dobrodinským začal působit na TV Prima, kde od roku 2003 uváděl sérii zábavných televizních pořadů: Telebazar, Kinobazar, Pípšoubazar nebo Jen blbni.

Zdeněk Izer se během života oženil dvakrát. S druhou manželkou Olgou, s níž se seznámil v pražském hotelu, kde pracovala ve zlatnictví, má dceru Lauru, která letos oslavila dvacáté narozeniny. Mezi jeho největší koníčky patří rybaření a také chov psů.

Podívejte se, jak podle Zdeňka Izera vypadá sex třetího věku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.