Sex třetího věku podle baviče Zdeňka Izera: Je to všechno povolený o půl metru

Prima Pauza: Skečbar I (2)

Známý český komik Zdeněk Izer bavil diváky na televizních obrazovkách řadu let. Proslul pořady Telebazar, Kinobazar, Pípšoubazar, Jen blbni! nebo Skečbar, v němž se objevoval v lokále v roli výčepního po boku herečky Nely Boudové jako půvabné servírky. Právě v něm prozradil, jak vypadá sex třetího věku.

Pro svůj pořad si Izer vybral stylizovanou hospodu, která je příhodným místem pro setkávání nebo výměnu názorů a v níž se dá příjemně strávit volný čas. V původních skečích, které se natáčely také v reálných exteriérech, se jako hostující štamgasti objevily i mnohé známé tváře, které Zdeněk vyzpovídal.

Zdeněk Izer jako zkušený děda

Vtipných scének se i sám účastnil. „Poradíte mi? Jde mi o takovou delikátní věc,“ přisedne si chlapík ve středním věku ke stolu, u něhož sedí s půllitrem piva Izer v roli staršího muže. „Jestli jako ve vašem věku… Jestli ještě tentononc,“ naráží chlápek na schopnost sexuálních hrátek v pozdějším věku. „Jako do kalhot?“ nechápe Izer a rozesměje všechny v publiku.

Když mu to konečně dojde, svými radami zvědavého muže rozhodně nepotěší. „Ona bábinka už taky není žádná playerka. Už to není pastva pro oko, jako to bejvávalo. Ono to je celý povolený o půl metru,“ vypráví Izer jako dědeček.

V další části sestřihu zábavného pořadu Skečbar se objeví v roli servírky herečka Nela Boudová, která v hostinci bojuje za zavedení nealkoholického piva. Kromě této show, na kterou se můžete podívat na iPrima.cz, se sympatická Nela objeví i ve filmu Gump – pes, který naučil lidi žít. Televizní premiéru tohoto snímku F. A. Brabce uvidíte už v neděli 17. dubna ve 20:15 na Primě. Kromě Nely se ve filmu objeví Bolek Polívka, Eva Holubová, Ivana Chýlková nebo Karel Roden.