Celebrity

2. října 2024 14:00

Michaela Vlčková

Berenika Kohoutová se pochlubila snímkem s novorozenou dcerou. Zvěčnila se u kojení

Berenika Kohoutová o druhém těhotenství

Herečka Berenika Kohoutová (33) se řadí mezi matky, které jsou na kojení patřičně hrdé. Poté, co se minulý týden stala dvojnásobnou maminkou, na svém instagramovém profilu se už pochlubila, jak svého novorozeného potomka kojí.

Téma kojení je v Česku velkým tématem. Lidé jsou rozděleni na dva tábory, kdy jedni kojení na veřejnosti odsuzují a ti druzí ho schvalují. Herečka Berenika Kohoutová se řadí k těm, kteří s kojením na veřejnosti nemají žádný problém.

To všem ukázala už po prvním porodu, kdy se chlubila snímky, jak kojí dceru Lolu. Minulý týden se Berenika na sociální síti Instagram pochlubila radostnou novinkou, že se stala dvojnásobnou mámou. Druhorozená dcerka dostala rozkošné jméno Aloisie.

A protože Berenika vnímá kojení jako naprosto přirozenou věc, s novorozenou holčičkou se už také nechala zvěčnit během kojení.

Své sledující také informovala, že je vděčná, že má dvě holčičky. „I z čistě praktickejch důvodů - já jsem fakt ráda, že máme druhou holčičku,“ napsala na svém profilu ke snímku, kde je Aloisie přitisknutá u hereččina ňadra, zatímco sedí v pokoji laděném do růžové barvy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.