Móda a krása

20. února 2024 11:01

Komerční sdělení

Bez kolagenu se vaše pokožka neobejde. Dodejte jí ho delikátním krémem, který pleť vyživí

Přibližně od pětadvacátého roku věku klesá tvorba kolagenu v pleti. A to má za následek vznik vrásek. Značka Thermes Marins de Saint Malo přichází s delikátním elastickým vyhlazujícím krémem, který efektivně zatočí s prvními příznaky stárnutí a pleť vyživí i ve zralém věku.

Je nezbytné mít dostatek kolagenu nejen v pleti, ale v celém organismu. Na buněčné úrovni má totiž vliv na tempo stárnutí organismu a nejvíc viditelný je jeho úbytek právě v pleti. Kolagen je základním prvkem buněčné struktury a jako takový je odpovědný za strukturu a hutnost pokožky. V kosmetických přípravcích by tedy neměl chybět, a to právě proto, že dokáže velmi účinně zatočit s mimickými vráskami. Díky krému, který jej obsahuje, docílíte vypnutější, vyživenější a odpočinuté pleti. Zároveň bude vaše pokožka hydratovaná a plná jasu.

Není ale jednoduché si vybrat takový přípravek, který bude vaší pleti vyhovovat. Účinnost závisí na mnoha individuálních faktorech, na typu pleti a dalších ukazatelích. Krémy s kolagenem jsou ideální pro noční použití, kdy pracují, zatímco vy spíte. Pro suchou pleť se hodí přípravky s obsahem kolagenu a hydratačních látek, pro mastnou pleť takové, které mají nekomedogenní složení a dostatek účinné látky, ve zralém věku je dobré hledat přípravky, které obsahují kolagen v kombinaci s retinolem…

Sledujte složení přípravku, který si chcete koupit, a volte vždy kvalitní a přírodní kolagen. Nepoužívejte krémy s kolagenem, které dále obsahují parabeny, případně látky s dráždivým potenciálem, které by mohly vaši pleť iritovat.

Kolagen v epidermis chrání pleť před vnějšími vlivy a redukuje vznik vrásek. Váže na sebe vodu, pleť je tedy plně hydratovaná, navíc ji rozjasňuje a působí proti pigmentovým skvrnám. Je zázrakem anti-age kosmetiky, vyhledávaný je pak především mořský kolagen. Produkty s kolagenem jsou vhodné pro všechny typy pleti, doslova ideální jsou pro pleť suchou, citlivou a zralou.

Zkuste novinku s mořským kolagenem:

Více najdete na: cosmetics-thermesmarins.cz

Sdílejte článek
Štítky kosmetika stárnutí kolagen pokožka vrásky Thermes Marins de Saint Malo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.