Bizarní Mery v kočičím kostýmu servíruje blafy. Z vlastního jídla je jí na zvracení

Kočka - Prostřeno! S28 (16)

Od pondělí se proti sobě v oblíbené soutěži postaví amatérští kuchaři z Prahy a okolí. Jako první přivítá hosty ve vypůjčeném bytě podnikatelka a studentka Marie, která si nechá říkat Mery. Milovnice bizáru naservíruje nechutná jídla a udělá si ze soutěžících legraci.

Jednadvacetiletá Mery sice studuje, přivydělává si ovšem jako influencerka a doufá, že se tím bude živit už napořád. Podobně jako Simona Krainová má profil na OnlyFans, točí videa v kostýmech, ať už s vtipným, nebo lechtivým obsahem. Mery přišla do Prostřeno! se záměrem šokovat diváky a provokovat soupeře. Bude si z nich dělat legraci a naservíruje jim pokrmy, které jí samotné budou připadat nechutné. Z předkrmu jí bude na zvracení. Pod názvem banánové pokušení se bude skrývat zapečený banán s hořčicí, šunkou a holandskou omáčkou. Soutěžící kupodivu ochutnají a kombinace jim nebude připadat špatná.

Mléčná polévka vyvolá v Tomášovi nemilé vzpomínky na školní jídelnu. Kamarádské koryto jako hlavní chod bude mísa plná bramborové kaše s párkem. Slibovaný s*x na talíři budou muffiny připravené z kupované směsi. Ke každé porci Mery vytvaruje z marcipánu lechtivé dvojsmysly – lilky, třešně a broskvičky. Na prima+ a vpodvečer na Primě uvidíte, jak hostitelka vyzraje na úkol týdne, kterým je příprava tiramisu.

Podívejte se na video, v němž hostitelka připravuje dezert s lechtivým názvem:

Trapná zábava, za kterou by se styděli

Mery není zkušená kuchařka. Téměř vše bude připravené z polotovarů, spálí vylité mléko na sporáku, který hodnou chvíli nebude umět ani zapnout. Místo ubrousků dá hostům toaletní papír. Více než o vaření půjde hostitelce o šokující dojem na hraně trapasu. Recesistka soupeře přivítá na nábřeží u Vltavy. Nasadí si paruku, kočičí uši a ocásek, k tomu se výrazně nalíčí. Šárka a Iva, které přijdou jako první, budou z hostitelky zděšené. Pánové ji pobaveně nazvou kočkou.

Vařit v cizí kuchyni není žádná legrace. Influencerka nechce hostům přiznat, že byt není její. Tvrdí proto, že je jejího bohatého bratra. Zejména Neny jí na to odmítá skočit a podrobí ji výslechu. Při šmejdění provede Mery soupeře sama, zábavu pak obstará její údajný bratr. Začne tančit a zpívat, později se k němu přidá hostitelka. „Mně to přišlo ujeté,“ hodnotí Iva zábavu. „Mně to přišlo strašné. Styděla bych se,“ má jasno Šárka. Neny míní, že jako bizár to někoho může bavit. Jak hostitelka zapůsobí na soupeře a kolik jí dají bodů?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.