Celebrity

21. července 2023 12:10

Josef Šťastna

Bohuš Matuš si vzal na premiéru boty, jako by šel krmit slepice. Slíbil, že se polepší

Velká filmová událost vyžaduje, aby všichni byli slavnostně naladění. Premiéru filmu Oppenheimer hrubě podcenil zpěvák Bohuš Matuš. Gumové boty šokovaly nejen novináře, ale ukazovali si na ně i další hosté v sále. Matuš moc dobře ví, že tentokrát šlápl vedle.

V pražském multikině na Floře se konala slavnostní premiéra velmi očekávaného filmu Oppenheimer. Jedná se o zpracování příběhu legendárního fyzika, který si uvědomoval, že jeho atomová bomba může zničit svět.

Filmovou premiéru si nenechal ujít ani zpěvák Bohuš Matuš, který do kina přišel s manželkou Lucinkou. Bohuš redakci webu Prima Ženy přiznal, že žádný velký divácký zážitek si manželé nevychutnali.

„S manželkou jsme se zdrželi, protože jsme dávali plno rozhovorů. Do sálu jsme pak přišli bohužel pozdě, film už běžel. Ještě jsme si nesedli dobře a nakonec jsme odešli. Ten film ale vypadá skvěle, takže si ho určitě vychutnáme někdy jindy v klidu,“ vysvětlil jeden z nejlepších českých zpěváků, který musel čelit velké kritice. Na filmovou premiéru se totiž vypravil v botách, lépe řečeno v gumových nazouvácích, které se spíše hodí na vesnici, když jdete nakrmit slepice a sekat trávu pro králíky.

Mohlo by vás zajímat: Tenisky ke společenským šatům? Vondroušová uchvátila svět, české experty ale zaskočila

„Já takovou kritiku vnímám. Nemám to tak, že bych to neřešil. Tady říkám, že to bylo nešťastné. Dostali jsme pozvánku do kina, já nečekal, že to bude tak velká akce. Příště si na to dám pozor,“ dodal pro Prima Ženy Matuš, který si uvědomuje, že jeho gumové botky tentokrát šláply hodně vedle.

Jak žije Bohuš Matuš? Podívejte se na video:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.