Bohuš Matuš se vyjádřil k posměškům ohledně malých holčiček. Karma si najde každého

Bohuš Matuš (49) se musí dlouhodobě vypořádávat s různými narážkami a komentáři na to, že se mu líbí příliš mladá děvčata. Nechutné vtipy zřejmě pramení ze skutečnosti, že jeho manželkou je o třicet let mladší Lucie (19). Vynikající zpěvák pro Prima Ženy potvrdil, že tyto útoky bere jeho rodina špatně.

Zpěvák Bohuš Matuš si už zvykl, že kvůli tomu, že má výrazně mladší manželku, si z něj řada lidí utahuje. Velmi ho ale zaskočilo, když na tuto linku naskočila i redakce webu Reflex.cz. Reportáž Martina Bartkovského z akce hnutí ANO je prošpikována narážkami na Matušovu sexualitu.

„Bohuš Matuš zpívá Stín katedrál a obohacuje text o přání konce deště i o Brno. Směje se na mě i na holčičku v první řadě. Babiš se dál podepisuje. Většina dětí už je naštěstí v bezpečí doma. Holčičku v první řadě ohlídám,“ stojí mimo jiné v reportáži. Narážek na to, že malé děti by se měly mít před zpěvákem na pozoru, je v textu více.

Bohuš Matuš pro redakci Prima Ženy uvedl, že se snaží naučit žít s vědomím, že existují lidé, kteří chtějí jen škodit druhým.

„Snažím se to brát s rezervou. Existuje spousta lidí, kteří chtějí škodit a škodit budou. Nejdříve jsem na to koukal jako blázen, pak jsem si to dal dohromady, zjistili jsem, že ten člověk to dělá běžně, že pořád píše nějaké takové články. Tak sem si říkal, ať si píše, co chce. Určitě to ale zasáhlo mojí ženu. Pořád se to někdo snaží dostávat do roviny, do jaké se to snažil dostat tento novinář,“ uvedl zpěvák, na kterém bylo vidět, že už si celou záležitost nechal projít hlavou. Přemýšlel také o tom, že se bude bránit právní cestou. To ale nakonec neudělá.

„U nás je těžké se bránit. Tady je nějaký zákon, že jako veřejně známá osoba si musíš nechat leccos líbit. U toho soudu tohle prostě neřeší. Kdyby se ten článek ke mně nedostal, tak bych ho ani neviděl. Tak mi řekni, co já si na tom člověku vezmu? Já si říkám, že každý je strůjcem svého štěstí. Kdo takto úmyslně škodí, tak se mu to vždycky vrátí. Karma funguje. Ono to nevypovídá nic o mně, ale o tom novináři. Vždyť víte, jak to je, kdo s čím zachází, tím také schází,“ dodal zpěvák, který je přesvědčený, že každý bude jednou čelit následkům svých činů. Kdyby se jen trápil tím, že někteří lidé zesměšňují jeho manželství, nemohl by tvořit a vystupovat.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak bydlí Dalibor Janda

„Já se snažím tyhle nepříjemné věci zahánět prací. Dostal jsem roli v muzikálu Troja, tak se učím texty. Navíc už 17. srpna budu mít 50 let, narozeniny oslavím na zámku Štěnovice u Plzně. Plánuji koncert, na tyhle články se snažím nemyslet a makám na tom, aby se to lidem líbilo a všichni byli spokojení,“ dodal Matuš, který v publiku rád vidí mladé i starší posluchače.

„Když jsem dřív spolupracoval s Karlem Svobodou, měl jsem písničky, kvůli kterým jsem pak vystupoval před moc mladými holkami. Rozčilovalo mě už tehdy, že na mě nechodí moc normálních dospělých,“ svěřil se zpěvák pro eXtra.cz s tím, že starší publikum má možná i raději, protože se plně soustředí na koncert a kvalitu show.

„Pak se to ale otočilo a teď vystupuju spíš pro starší. A dělá mi to velkou radost. Než vystupovat pro pět set nevědomých třináctiletých holek, které druhý den šly na SuperStar, radši teď zpívám pro padesátileté a výš. Znají písničky a chodí na koncerty pravidelně. Za to mladé holky jsou nestálé, jednou tam, jednou jinam,“ popsal své zkušenosti s publikem.

„Teď mi zase vyčítají, že mám o šedesát let starší publikum, ale já ho mám rád. Zrovna jsem měl v pondělí Ples seniorů na Žofíně. Od desíti let mě vychovávali babička s dědou, takže k seniorům mám velkou náklonnost,“ doplnil Bohuš pro eXtra.cz s tím, že ho hlavně baví, když publikum vnímá.

Je vidět, že se Matuš snaží být nad věcí a nedělá si hlavu z blbých vtipů. Když ale kvůli článkům trpí i jeho manželka, to už dokáže zpěváka zvednout ze židle. A pokud by novináři či jiní lidé útočili i na dvouletou dceru Natálku, zřejmě by podnikl opravdu rázné kroky.

Sdílejte článek
Štítky rodina Ženy koncert senioři věk vkus vyjádření publikum Bohuš Matuš Lucie Palkaninová fanynky Lucie Matušová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.