Božská Marta Kubišová umí stárnout s grácií. Takhle pózovala při náročném focení

Marta Kubišová nafotila kalendář na pomoc psům

Marta Kubišová patří bezpochyby mezi naše nejlepší zpěvačky. Kromě božského hlasu a krásy má ale také dobré srdce. V rámci filmu Gump se totiž rozhodla nafotit charitativní kalendář na pomoc čtyřnohým mazlíčkům. Focení si užívala, i když přiznala, že si o ní mohou někteří myslet, že se zbláznila.

Marta Kubišová je známá svou láskou ke zvířatům, zejména tedy k psům. V minulosti dokonce několik let pomáhala najít nové majitele pro opuštěné mazlíčky. Není proto žádným překvapením, že se rozhodla podpořit projekt, který se věnuje právě pomoci pejskům. Před foťákem pózovala jako královna Alžběta a na sobě přitom měla krásné šaty se zlatými detaily a korunu.

Focení na sídlišti navzdory povětrnostním podmínkám zvládla s patřičnou grácií. „To dnešní počasí nebylo zrovna nejlepší, ale já doufám, že to laboratoře spraví,“ smála se zpěvačka v rozhovoru pro pořad Showtime. Roli modelky si uměla náležitě užít. „Když už se nedá nic dělat, tak se fotím ráda, ale říkala jsem si, že to sídliště si tady o mně dneska řekne, že už jsem se totálně zbláznila,“ zavtipkovala. Doufá ale prý, že to pak napraví civilním oblečením.

Kubišová: Vystupování mi nechybí

Zpěvačka letos v listopadu oslaví své osmdesáté narozeniny. Na svůj věk ale vypadá opravdu výborně. Své vlasy se rozhodla přestat barvit a nechává si přirozeně šedivou barvu, kterou jí její okolí velice chválí. „Lidi mi to říkají, ale nevím, jestli mi to říkají ze soucitu anebo jestli je to pravda,“ okomentovala své kadeře autorka hitu Nechte zvony znít.

Vzhledem k tomu, že už tolik nekoncertuje, nemusí tak často navštěvovat kadeřnické salony, což zpěvačce náramně vyhovuje. „Já jsem si hlavně strašně oddychla, když jsem věděla, že už toho na jevišti mnoho nepořídím, tak jsem si říkala, proč bych měla chodit každé tři neděle na přeliv,“ usmívala se charismatická hudebnice, která si své vlasy přestala barvit na konci roku 2019.

Učinila by tak mnohem dříve, kdyby jí to pracovnice salonu nerozmlouvala. „Já jsem o to usilovala, už když jsem zpívala. Jenže kadeřnice mi to rozmluvila, že to ještě není zralý na shození tmavých vlasů. Tak jsem čekala a pak se mi to zdálo příhodné,“ vysvětlila zpěvačka již dříve pro Showtime.

Po vystupování se jí však příliš nestýská a odpočinku si náležitě užívá. „Vůbec mi to nechybí. Musím říct, že to je první, co bych mohla oželet,“ odpověděla upřímně. Svůj věk vnímá podle svých slov nestabilně. „To je to nejhorší, že nemůžete říct: Tak, zítra je krásný den, dobrý počasí, hurá na to. Ono to tak nemusí vůbec být. Zdraví nebo fyzická kondice vás trošku zrazuje. Radost mi dělá, když to ten den jde,“ popisuje Kubišová strasti spojené s věkem. Největší náplní jsou pro ni potom její přátelé a dcera, která jí dělá radost. „To člověka potom opravdu drží při životě,“ uzavřela několikanásobná vítězka ankety Zlatý slavík.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.