Celebrity

27. července 2024 07:15

Šarlota Chmelařová

Buffy, přemožitelka upírů objevila elixír mládí. Ve 47 letech vypadá jako holčička

Na přelomu tisíciletí byla Sarah Michelle Gellar idolem dívek i dospívajících chlapců. Její nejslavnější role v seriálu Buffy, přemožitelka upírů ji vyšvihla až na vrchol. Od začátku seriálu uběhlo 27 let a drobná blondýnka téměř nezestárla. Podívejte se, jak jí to slušelo během filmové premiéry.

Americká herečka Sarah Michelle Gellar v dubnu letošního roku oslavila 47. narozeniny a při pohledu do tváře sympatické herečky budete mít pocit, že se čas zastavil. Seriálová Buffy vyrazila na premiéru nového filmu The Girl in the Pool, ve kterém si zahrál její manžel, herec a scénárista Freddie Prinze Jr. (48).

Mohlo by vás zajímat: Kateřina Siniaková a Tomáš Macháč se rozešli. Olympijskou čtyřhru spolu přesto odehrají

Na akci, která se konala v Beverly Hills, si herečka oblékla bílé minišaty s černou mašlí u krku, ve kterých vypadala jako holčička. K tomu sladila černou kabelku a lodičky. Její manžel předvedl trochu více uvolněný look. Na sobě měl černý bomber, volnější džíny a růžové tričko. Na nohou tenisky s výraznými červenými tkaničkami.

Manželství a rodina

Dvojice se seznámila v 90. letech během natáčení filmu Vím, co jsi dělal minulé léto. „Začal jsem ji vozit autem, a tak se z nás stali přátelé,“ vzpomínal Freddie během rozhovoru pro US Weekly v roce 2020. Podle jeho slov měli na spoustu věcí naprosto odlišný názor, přesto mezi nimi přeskočila jiskra. „Chtěl jsem se s ní přátelit a vykrmit ji, protože byla hrozně hubená,“ vysvětlil Freddie vtipně svůj prvotní záměr. „Tak jsme začali dělat pravidelně barbecue u ní doma, kde jsme se sešli s přáteli,“ popsal herec.

Čtěte také: Ruku Hailey Bieber zdobí nový diamant. Tajemství o těhotenství mě dusilo, přiznala

Mohlo vám uniknout: Buffy, přemožitelka upírů je zpátky na obrazovkách Prima COOL

A po roce randění přišla žádost o ruku. V pevném a milujícím manželství jsou už přes 22 let a mají spolu dvě děti. V roce 2009 se jim narodila dcera Charlotte Grace a v roce 2012 přišel na svět její bratříček jménem Rocky James. A jaký je recept na šťastné manželství? „Být přítomní a udělat si pro sebe aspoň deset minut – odložte telefon, vypijte si ranní kávu. Vyvenčete spolu na konci dne psa nebo čtěte společně dětem pohádku,“ sdělila herečka v minulosti časopisu People. Seriál Buffy, přemožitelka upírů můžete sledovat každý den v podvečer na Prima COOL.

Již brzy se můžete těšit na novou extrémní seznamovací reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, která přináší nejen vztahová dramata, ale místy se mění i v boj o přežití:

Sdílejte článek
Štítky manželství celebrity Sarah Michelle Gellarová rodina krása Freddie Prinze Jr.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.