Celebrity

26. července 2024 06:30

Michaela Vlčková

Ruku Hailey Bieber zdobí nový diamant. Tajemství o těhotenství mě dusilo, přiznala

Ruku Hailey Bieber (27) zdobí prstýnek s ohromným diamantem. Modelka se nechala slyšet, že po obnovení manželského slibu s Justinem Bieberem (30) byl její zásnubní prstýnek upgradován. „Ve skutečnosti je jen o jeden karát větší,“ prozradila.

Hailey Bieber se snaží si své soukromí bedlivě střežit, občas však veřejnost nechá lehce nahlédnout pod pokličku. V nejnovějším rozhovoru, který poskytla magazínu W, se modelka rozpovídala především o svém těhotenství.

Čtěte také: Justin Bieber schytal kritiku za svůj outfit. Vypadá jako bezdomovec, píšou fanoušci

Pak ale přišla řeč na její prsten od americké návrhářky šperků Lorraine Schwartz s ohromným diamantem, o kterém původně vůbec hovořit nechtěla. Nakonec však ale cítila potřebu rozptýlit bulvární zvěsti o tom, že nový prsten je až o deset karátů větší než předchozí zásnubní prsten.

„Ve skutečnosti je jen o jeden karát větší. Je pouze prodloužený,“ svěřila se nastávající maminka a dále to komentovat nechtěla. Manželský slib obnovila dvojice v havajském městě Kilauea, připomněl magazín People.

Právě spekulace v médiích byly jedním z důvodů, proč těhotenství tajila půl roku. Další důvod byl zcela náhodný, vysvětlila během interview. „Upřímně, podařilo se mi to ututlat, protože jsem dlouho neměla vidět bříško. Dokud jsem nebyla v šestém měsíci těhotenství, kdy jsem to oznámila,“ nastínila kráska.

„Pravděpodobně by se mi to podařilo tajit až do porodu. Jenže pak už jsem se necítila dobře, protože jsem v sobě dusila příliš velké tajemství. Chtěla jsem být volná, jít ven a žít svůj život,“ pokračovala manželka slavného zpěváka.

Mimo jiné jako vyhlášená gurmánka prozradila extravaganci, které si během těhotenství dopřává. Najala si soukromého kuchaře, aby jí doma připravoval ty nejlepší večeře. Ostýchavě přiznala, že je to obrovský luxus.

Justin Bieber se změnil k nepoznání. Proč vypadá jako bezdomovec? ptají se fanoušci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.