Justin Bieber schytal kritiku za svůj outfit. Vypadá jako bezdomovec, píšou fanoušci

Justin Bieber slaví třicetiny

Justin Bieber (30) patří nejen k inspirativním osobnostem ve světě hudby, ale veřejnost si získal i díky svému osobitému stylu oblékání. Přestože jeho outfity rozdělují společnost na dva tábory, své příznivce si vždy našel. Nyní si však oblíbený zpěvák vzal na sebe rovnou dvoje tepláky, které doplnil prapodivnými plyšovými botami.

Módní styl Justina Biebera je inspirovaný především streetwearovou módou, která se vyznačuje pytlovitými kalhotami, velkými tričky, mikinami s kapucí a teniskami. To, že je zastáncem velmi ležérní módy, nyní opět dokázal, když si vyšel na oběd v Kalifornii.

Čtěte také: Justin Bieber vydělává miliardy. Trápí ho však zdravotní i psychické problémy

Prapodivný outfit za desítky tisíc

Manžel modelky Hailey Bieber vynesl outfit, za který si vysloužil vlnu kritiky. Zpěvákovi totiž nestačily jedny kalhoty a rovnou si ven vyšel ve dvou. Konkrétně se jednalo o tepláky značky Balenciaga, které stojí více než 15 tisíc korun.

Tepláky doplnil o boty připomínající dětské papuče, které jsou však opět od luxusní značky. Bačkory od módního domu Louis Vuitton navržené kreativním ředitelem Pharrellem Williamsem, vyjdou na téměř 60 tisíc.

Přečtěte si: Nejočekávanější módní událost roku je tady. Startuje pražský fashion week

Přestože se jednalo o celkový outfit za desítky tisíc korun, veřejnost jím příliš okouzlena nebyla. „Ne vše, co je drahé, je taky hezké,“ napsal jeden ze čtenářů webu Page Six. „Vypadá, jako kdyby trpěl duševní nemocí,“ komentoval další. „Někdo má více peněz než rozumu,“ shodli se lidé. „Vypadá jak bezdomovec, je v pořádku?“ strachoval se další ze čtenářů.

To, že se sláva na zpěvákovi podepsala, přiznal před časem i on sám. „Víte, mám hodně peněz, oblečení, aut, ocenění, výsledků, cen, a přesto jsem se pořád cítil nenaplněný. Všimli jste si, jaké jsou statistiky dětských hvězd a jejich životů? Na děti, jejichž mozek, emoce a čelní laloky ještě nejsou vyvinuty, je vynakládán obrovský tlak a zodpovědnost,“ popsal Bieber své myšlenkové pochody v jednom z příspěvků na Instagramu.

Móda na Oscarech vypadá zcela jinak než teplákový model Justina Biebera. Podívejte se na outfity slavných z předávání cen:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.