Bianca Censori opět šokuje. Na rande šla v podprsence, klín bez kalhotek kryla kabelkou

Provokace, která neustává. Už jsme si zvykli, že manželka rappera Kanyeho Westa, Bianca Censori, svým kontroverzním oblékáním často šokuje veřejnost. Na ulici se pohybuje prakticky nahá a nejinak tomu bylo i teď, kdy dvojice vyrazila na večeři do restaurace Gigi's v Los Angeles. Bianca si vyšla jen v podprsence a krajkových punčochách tělové barvy. Kalhotky nechala doma a klín si zakrývala kabelkou.

Devětadvacetiletá australská architektka Bianca Censori nepřestává udivovat. Po četných provokacích, které mnohdy končily pokutou nebo výhrůžkou vězení, se objevila v Los Angeles v černé podprsence a béžových punčoškách, pod kterými neměla kalhotky. Jejich absenci zakrývala malou černou kabelkou.

Čtěte také: Bianca Censori opět bez spodního prádla. Kanye West ji na veřejnosti osahával

Co za tím vším stojí? Podle mnohých právě její manžel, rapper Kanye West, který má Biancu jako loutku. Deník Daily Mail uvedl, že má po své manželce požadovat nejen, aby se oblékala podle jeho představ, ale chce po ní, aby mluvila, až když to on dovolí.

„Bianca je v zajetí. Její přátelé se ji snaží zachránit, ale nedaří se to, protože veškeré pokusy maří Kanye. Všichni jsou plní obav. Tohle není ona. Je hrozně společenský a živý člověk, který se nikdy nebojí říct svůj názor nahlas. Teď ale u sebe nemá nikoho blízkého a to nás děsí,“ dodal anonymní zdroj.

O svou dceru mají obavy také její australští rodiče Alexandra a Leo. Ti podle všeho Kanyeho potkali jen jednou a považují jej za „lehce znepokojujícího“. Je jen otázkou, jak dlouho Bianca vydrží být marketingovým nástrojem známého rappera. Ten ji například využívá k propagaci svého alba Vultures 2. „Začíná to už pro ni být zdrcující a Kanye stále naléhá,“ prozradil zdroj deníku s tím, že Bianca by si ráda dala od nahých modelů pauzu a chtěla by založit rodinu.

Kanye West měl v minulosti psychické problémy:

Sdílejte článek
Štítky Kanye West móda styl podprsenka Los Angeles kabelka rap kalhotky randění Bianco Bianca Bianca Censori

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.