Bianca Censori opět bez spodního prádla. Kanye West ji na veřejnosti osahával

Kanye West (46) a Bianca Censori (29) v poslední době zaplňují novinové titulky především kvůli extravagantním modelům. Australská modelka na sobě často nemá téměř nic a po ulici se pohybuje prakticky nahá. A jinak tomu nebylo ani tentokrát.

Kanye West svou manželku Biancu Censori podle fanoušků ukazuje jako trofej a kontroverzním stylem oblékání se snaží upoutat celosvětovou pozornost jako způsob mediální kampaně. Některé zdroje uvádějí, že má nad svou ženou přísný dohled a určuje, kdy má jíst, cvičit a co si má oblékat. Dost často to ale není téměř nic. Devětadvacetiletá australská architektka a modelka nosí extravagantní průsvitné modely, které často nezakrývají ani to nejnutnější.

Mohlo by vás zajímat: Jak vystrašené dítě. Přátelé se bojí o bezpečí Biancy, je prý loutkou Kanyeho Westa

Tentokrát se například v Los Angeles objevila v neonově svítivých punčoškách, pod kterými neměla kalhotky. Její dychtivý manžel se jí zřejmě nemůže nabažit, a tak ji osahával přímo před zraky přítomných fotografů. Své ženě stahoval spodní část oblečení tak, že jí bylo vidět půl pozadí.

Muchlování na veřejnosti není výjimkou

Dvojice se nestydí projevovat lásku na veřejnosti. V minulosti byli spatřeni například při orálním sexu na lodi v Benátkách. Tentokrát Kanye West věnoval dotyky Biance při cestě na obchodní schůzku v Hollywoodu. Americký rapper svou ženu osahával a vůbec se nedržel zkrátka.

Není to přitom tak dávno, co Bianca vynesla jeden ze svých nejodvážnějších outfitů vůbec. Černý průsvitný overal odhaloval téměř vše. Kráska pod ním neměla žádné spodní prádlo, takže o prosvítající bradavky nebyla nouze. Intimní partie si před fotografy zakrývala pouze mobilním telefonem.

Čtěte také: Utahuje si žena Kanyeho Westa z jeho ex? Bianca předvedla další zvířecí model

Ke kontroverznímu stylu oblékání Biancy se už údajně vyjádřila také bývalá žena Kanyeho Westa Kim Kardashian. „Kim Kanyemu řekla, aby nikdy nenechal Biancu obléknout si takové modely před jejich dětmi. Je skutečně překvapená, že ji takhle nechá vycházet z domu,“ prozradil blízký zdroj deníku Daily Mail. Nedávno se obě poprvé setkaly na koncertě Westa, kde stály vedle sebe. Kim Kardashian údajně Biancu respektuje jako manželku Westa a nevlastní matku jejich dětí, se kterými má prý Bianca hezký vztah. Na koncertě vystupovala spolu s Kanyem Westem i jeho dcera North.

Kanye West měl v minulosti psychické problémy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.