Celebrity

24. ledna 2024 16:30

Tomáš Durčák

Šílenství Kanyeho pokračuje. Manželku oblékl do obřího kožichu, latexu i sexuální pomůcky

Americký rapper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori zřejmě stále nemají dost pozornosti, která se jim díky zcela bizarnímu a rádoby uměleckému smyslu pro módu dostává. V posledních dnech Kanye Biancu opět předvedl v několika outfitech, nad nimiž zůstává světu rozum stát. Nechyběla opět absurdní nahota, latex, nadrozměrný kožich nebo rovnou sexuální pomůcka na veřejnosti.

Novou smršť virálních outfitů, o nichž si dnes povídá celý svět, zahájil Kanye 20. ledna, kdy se na Instagramu pochlubil, v čem jeho manželka doma vaří. Asi nikdo nečekal tradiční zástěru, nicméně sotva viditelné bodýčko, podobně výrazná tanga a k tomu latexová kukla na hlavu udělaly na Instagramu své.

Lidé mu vyčítali nejen to, že svou manželku opět veřejně prezentuje spíš jako svého domácího mazlíčka a otroka, než jako životní partnerku. Vadil jim i fakt, že šestačtyřicetiletý rapper je otcem dvou malých dcer, desetileté North a šestileté Chicago, pro které pravděpodobně nepůjde o nejlichotivější a nejzdravější obraz jejich nevlastní maminky.

Do třetice pak Westovi lidé v komentářích opakovaně připomínali jeho vlastní slova, kdy svou exmanželku Kim Kardashian v minulosti obvinil z toho, že se obléká „příliš sexy“. V tu chvíli však veřejnost ještě netušila, že jde teprve o začátek a Kanye začíná „tvořit“ další ze svých rádoby uměleckých her.

Po několika dalších snímcích své manželky v jejím „domácím úboru“ ji hned následující den předvedl opět, tentokrát kompletně v latexu, jak řídí jeho bílý vůz značky Hummer. A o den později spolu manželé vyrazili na veřejnost – Bianca samozřejmě opět oblečená tak, aby totálně šokovala své okolí i všudypřítomné fotografy.

Že opět doma zapomněla podprsenku, a místo ní měla pouze průhledný bílý top s anglickým nápisem „mokrá“, by už vlastně nikoho asi moc nepřekvapilo. Mnohem větší pozornost však vyvolaly její malé černé kraťasy, na jejichž přední straně se nacházel jakýsi otvor.

Pohotoví novináři britského Daily Mail na základě fotek ihned dohledali, že tento nový přírůstek do garderoby si lidé mohou za asi 50 dolarů pořídit primárně v sex shopech a zmíněný otvor slouží k umístění různorodých sexuálních pomůcek.

Zatím posledním outfitem, který rapper donutil svou manželku obléknout, byl nadrozměrný leopardí kabát s ještě absurdněji obřím kloboukem ze stejného materiálu. Výsledný pohled na manželku jej podle všeho tak rozrušil, že okamžitě zorganizoval profesionální fotografy, aby si jeho nejnovější dílo přijeli vyfotit. Výsledek můžete sami zhlédnout v galerii.

Mezitím se na veřejnosti znovu objevilo video jedné z rapperových ex-partnerek Amber Rose, která s ním randila v letech 2008 až 2010. Při své účasti v jednom z podcastů před dvěma lety mimo jiné popsala, jak ji rapper po rozchodu častoval urážkami a deset let v kuse ji verbálně šikanoval.

„Při jednom ze svých shromáždění mě označil za prostitutku. Po deseti letech. Nechápu, proč mě prostě nenechá na pokoji, já se o něm vůbec nikde nezmiňuji,“ popsala Amber, dle které je Kanye chorobný narcis. Což by souhlasilo s dříve zveřejněnými informacemi o tom, jak v soukromí funguje vztah Kanyeho a jeho současné partnerky Biancy, která musí poslouchat na slovo.

Vše navíc nasvědčuje tomu, že si rapper z manželky udělal hlavní objekt mediální kampaně, v níž se aktuálně snaží upoutat pozornost celého světa. Jeho cíl je nasnadě – v letošním roce se chystá vydat své dlouho očekávané nové album s názvem Vultures, které by dle jeho posledních, včerejších slov mělo dorazit ve třech různých částech, přičemž ta první bude mít premiéru 9. února. A na svém Instagramu ihned po pobuřujících snímcích své manželky zveřejnil trailer na zmíněné album.

Díky svým kontroverzním, bizarním a pobuřujícím výrokům i činům přišel Kanye West v posledních letech o řadu svých lukrativních byznysů, mimo jiné i o nesmírně výnosnou spolupráci se značkou Adidas, s níž slavil globální úspěch díky své obuvi značky Yeezy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.