Nový rok ve znamení nahoty. Kanye West rozhodl, že Bianca bude chodit bez oblečení

Rapper Kanye West (46) a jeho o 20 let mladší manželka Bianca Censori (27) nepřestávají udivovat svět. Poté, co Bianca v minulém roce veřejnost šokovala svými extravagantními outfity, které mnohdy zahalovaly jen opravdu malou část kůže, se nyní Kanye rozhodl, že v roce 2024 ještě přitvrdí. Na sociálních sítích sdílel fotografie, na kterých je jeho manželka téměř nahá.

Manželé Kanye West a Bianca Censori se opět dostali do centra pozornosti. Dvojice je známá tím, že se ve společnosti objevuje ve velmi kontroverzních modelech, které veřejnost mnohdy pohoršují. Není tomu tak dlouho, co plnili titulní stránky novin, když se velmi nevhodně chovali a oblékali na dovolené v Itálii. Místní to pobouřilo natolik, že dokonce volali po jejich vyhoštění ze země.

Čtěte také: Žena Kanyeho Westa opět šokovala průsvitným outfitem. Manžel jí dovolil medvídka

Rok 2024 bez kalhot

S příchodem nového roku se Kanye rozhodl, že s výběrem outfitů pro svou manželku ještě přitvrdí. Na svém účtu na Instagramu sdílel fotografii Biancy, která si oblékla pouze tenký top s kožešinovou podprsenkou, jenž odhaloval její bujarý dekolt a mikro tanga v podobě dvou slabých šňůrek. Ke snímku rapper připsal, že rok 2024 bude bez kalhot.

Stejné motto platilo i pro další fotografie, které zpěvák zveřejnil. Bianca má na nich pouze korzet, jenž sotva drží její prsa. Zatímco manželka Westa je téměř nahá, hudebník zůstává zcela oblečený. Již v minulosti vyšlo najevo, že Kanye má pro svou manželku poněkud bizarní pravidla, která musí  dodržovat.

Bianca Censori v zajetí

Americký rapper má dle deníku Daily Mail po své manželce požadovat nejen, aby se oblékala podle jeho představ, ale chce po ní, aby mluvila, až když to on dovolí, a pravidelně cvičila. „Musí jíst jen určité potraviny a cvičit, přestože Kanye necvičí,“ uvedl před časem blízký zdroj kontroverzního páru.

Bianca prý partnera poslouchá a dělá to, co jí přikáže. Kanye se údajně řídí jakýmsi královským statusem, kvůli němž musí jeho žena dodržovat jeho pokyny. „Bianca je v zajetí. Její přátelé se ji snaží zachránit, ale nedaří se to, protože veškeré pokusy maří Kanye. Všichni jsou plní obav. Tohle není ona. Je hrozně společenský a živý člověk, který se nikdy nebojí říct svůj názor nahlas. Teď ale u sebe nemá nikoho blízkého a to nás straší,“ dodal anonymní zdroj.

Kanye West měl v minulosti psychické problémy:

Sdílejte článek
Štítky Kanye West manželství nahota oblečení móda Nový rok pravidla rapper outfit kontroverze Bianca Censori

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.