Celebrity

12. prosince 2023 16:45

Šarlota Chmelařová

Utahuje si žena Kanyeho Westa z jeho ex? Bianca předvedla další zvířecí model

Bianca Censori (28) už nějakou dobu celý svět šokuje svými extravagantními outfity, které mnohdy zahalují jen opravdu malou část kůže. Tentokrát manželka Kanyeho Westa (46) vynesla model s plyšovou kočkou, která až nápadně připomíná zvíře Karla Lagerfelda, jež v minulosti napadlo Kim Kardashian (43). Může se jednat o promyšlený tah?

Bianca Censori a její manžel Kanye West se toho nebojí. Dvojice se ve společnosti častokrát objevuje ve velmi diskutabilních modelech, které veřejnost častokrát pohoršují. Tak tomu bylo například při jejich návštěvě silně věřící Itálie, kde Bianca chodila po ulicích prakticky nahá. Místní tehdy dokonce volali po jejich vyhoštění ze země.

Mohlo by vás zajímat: Žena Kanyeho Westa opět šokovala průsvitným outfitem. Manžel jí dovolil medvídka

Nyní se zdá, že si tato žena oblíbila plyšová zvířata. Nedávno byla ve společnosti spatřena s medvědem, tentokrát vsadila na kočku. Ta se však až nápadně podobá chlupatému příteli zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda. Jeho kočka v minulosti napadla právě bývalou ženu Kanyeho Westa.

Kočka napadla Kim Kardashian

Exmanželka známého rappera Kim Kardashian se v poslední sérii reality show The Kardashians snažila spřátelit s kočkou jménem Choupette. Právě ta totiž patřila legendárnímu módnímu návrháři. Kim při natáčení doufala, že se jí s kočkou podaří navázat vztah, aby si ji s sebou mohla vzít na Met Gala. Tématem této prestižní události v roce 2023 byl právě Karl Lagerfeld. Outfity měly vyjadřovat poctu módní ikoně, která svět opustila v roce 2019.

Čtěte také: Kim Kardashian rozezlila fanoušky: Berete dceři dětství! Je jí devět, vypadá na dvacet

Několik slavných osobností se objevilo v kouscích, které měly nějakou spojitost právě s jeho milovaným kočičím mazlíčkem. O tom, že byla Choupette pro Karla velice důležitá, není pochyb. Deník Daily Mail uvádí, že německý návrhář zanechal svému chlupatému příteli v závěti jmění ve výši neuvěřitelných 1,5 milionu dolarů, což je v přepočtu téměř 34 milionů korun. Kim Kardashian to proto opět chtěla povýšit na zcela jinou úroveň a tuto milionovou kočku s sebou osobně přinést na červený koberec. Svůj nápad ale později kvůli nepřátelské reakci Choupette vzdala.

Kim Kardashian a Kanye West se vzali v roce 2014 a rozvedli se o šest let později. Z manželství spolu mají pět dětí. Kanye West v minulosti bojoval se svým duševním zdravím, důvod rozvodu ale veřejně ani jeden neprobíral. Soudě dle toho, jak se podle zdrojů z blízkého okolí chová ke své nynější manželce, se zřejmě jednalo o neshody. Bianca Censori musí údajně svého manžela poslouchat na slovo. Kanye určuje, co může jíst, kdy má cvičit, a dokonce kdy může mluvit. Je tedy dost možné, že jí i tento outfit vymyslel on sám.

Kanye West se v minulosti zhroutil:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.