Celebrity

14. prosince 2023 15:15

Tomáš Durčák

Jak vystrašené dítě. Přátelé se bojí o bezpečí Biancy, je prý loutkou Kanyeho Westa

Bianca Censori a Kanye West v posledních dnech opět plní média, a to zejména kvůli bizarním outfitům, které oba na veřejnosti bok po boku předvádí. Na pozadí této image však probíhá velmi toxický vztah, v němž se rapper údajně ke své druhé manželce chová jako k „loutce“ a nutí ji nosit bizarní, téměř vše odhalující oblečení.

Osmadvacetiletá Australanka Bianca Censori se v posledních dnech objevila na veřejnosti ve dvou opravdu bizarních outfitech, které zakrývaly jen naprosté minimum její kůže. V obou případech je zároveň namísto kabelky doplnila vycpaným plyšovým zvířetem. Zatímco někteří spekulují o tom, že outfity mají být posměškem směrem ke Kim Kardashian, blízcí přátelé rapperovy manželky o ni mají strach.

Tyto domněnky vycházejí z faktu, že minulý měsíc se Bianca bez Kanyeho vydala do rodného Melbourne. A jelikož nebyl po jejím boku, aby jí organizoval šatník, chodila zde, v čem chtěla, což jí údajně vrátilo krapet sebevědomí. „Bianca tady byla v centru pozornosti a milovala to. Když se vrátila domů, její přátelé nabyli dojmu, že jí opravdu promluvili do duše. Těch pár týdnů byla opět sama sebou,“ citoval Daily Mail svůj zdroj, jenž má mít k Westově manželce blízko.

„Když se pak ke Kaynemu přidala v Dubaji, byla mnohem víc sama sebou. Oblékala věci, které se líbily jí, byla společenštější, bavila se s lidmi, flirtovala a náramně se bavila. Asi netřeba dodávat, že Kanyeho takové vystupování manželky nepotěšilo. A podle všeho to vedlo k obrovské hádce, jelikož nemá rád, když jsou ženy samy sebou. Chce, aby byly sexy – ale sexy jen v tom, co jim nakáže nosit. No, a příště už se na veřejnosti objevila polonahá s vycpaným zvířetem,“ dodal přítel Biancy.

„Tohle maličko děsí každého, kdo ji zná. Namísto toho, aby se na veřejnosti držela svého manžela, tiskne k sobě plyšáka jako nějaké vystrašené dítě. Celé to působí, že je už nyní opravdu jen loutkou v Kanyeho vystoupení,“ dodal sklesle údajný přítel manželky Kanyeho Westa. Nejde přitom o první obavy, které lidé blízcí Biance Censori v posledním roce vyjádřili.

V říjnu insideři ostře sledovaného manželství tvrdili, že „už nemá svou vlastní hlavu“ a místo toho prostě jen „na slovo poslouchá Kanyeho“, který jí přikazuje nejen co a kdy má nosit, ale třeba i kdy může promluvit. „Přesvědčil ji, že jsou něco jako král a královna, takže ho na slovo poslouchá, přikazuje jí dokonce i co má jíst nebo jak často má cvičit,“ dodal v šokujícím odhalení zdroj.

Než ji začal údajně šatník a zřejmě i účes organizovat Kanye, byla Bianca Censori dlouhovlasou černovláskou, která se ráda oblékala sexy, ale elegantně:

O tom, že tohle celé ve skutečnosti zřejmě není hra, napovídají dvě věci. Jednak skutečnost, že dohledatelné snímky Biancy z jejího předchozího života ani trochu nenaznačují její zálibu v bizarních outfitech či plyšových zvířatech. Ráda chodila sexy oblečená, ale nikdy nepřekročila jistou hranici. A za druhé, o svou dceru již mají obavy také její australští rodiče Alexandra a Leo. Ti podle všeho Kanyeho potkali jen jednou, považují jej za „lehce znepokojujícího“.

Kanye West čelí kvůli svým kontroverzním či antisemitským výrokům dlouhodobě kritice, spolupráci s ním kvůli tomu rozvázal i módní gigant Adidas:

Sdílejte článek
Štítky Kanye West manželka kontrola móda vztah přátele rodiče obavy hádka loutka oděv Kim Kardashianová oblékání pohoršení Bianca Censori

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.