Celebrity

29. února 2024 17:59

Tomáš Durčák

Francouzi v šoku. Manželka Kanyeho se ukázala bez kalhotek, opět jí hrozí vězení

Manželka rappera Kanyeho Westa, Bianca Censori, si může na mapě světa odškrtnout další zemi, kterou svým odhaleným tělem dokázala pobouřit. Tentokrát však nejde pouze o dobré mravy. Podobně jako v roce 2023 v Itálii, se jí i nyní podařilo porušit zákon o veřejném odhalování, za což si může vysloužit tučnou pokutu nebo dokonce vězení.

Dávat dohromady výčet všech bizarních módních excesů, kterých se Bianca Censori v posledních měsících v různých zemích a na různých kontinentech dopustila, by bylo na dlouho. Na základě známých informací z blízkosti manželů však stále převládá přesvědčení, že si své outfity nesmí vybírat sama, ale dostává od Kanyeho nařízeno, co si má oblékat.

Kanye manželce nařídil ukázat úplně vše

Zpravidla jí zakazuje nosit spodní prádlo, byť na druhou stranu Bianca někdy dostane povoleno zakrýt si své poprsí třeba aspoň polštářkem nebo plyšovým medvídkem. Nic to ovšem nemění na faktu, že její prakticky úplně nahé tělo už měl možnost vidět úplně každý. Bohužel včetně rodičů rodilé Australanky, kteří jsou podle všeho z chování své dcery v šoku. Aby také ne, když se z jejich dříve elegantní a půvabné dcery stala žena chodící po venku téměř výhradně nahá.

A byť se zdálo, že posunout laťku pohoršení ještě níž, už reálně nelze, Bianca a Kanye přece jen našli cestu. Pár si aktuálně užívá ve Francii, kde Bianca vyrazila na veřejnost ukázat svůj poslední model, který už zcela postrádá nejen veškeré spodní prádlo včetně kalhotek, ale vzhledem k průhledným silonkám i jakoukoli snahu aspoň částečně intimní partie zakrývat.

Bude-li své štěstí pokoušet znovu, může se klidně stát, že podobně jako v Itálii na ni i pobouření Francouzi zavolají policii. V takovém případě by se dovolená Kanyemu mohla minimálně nepříjemně prodražit. Stejně jako všude jinde v Evropě, je totiž úmyslné obnažování či provádění sexuálních projevů na veřejnosti ve Francii trestné.

Za obnažování jí hrozí pokuta i vězení

Nemluvě o tom, že pokud se někdo prochází na veřejnosti téměř nahý, většinou se dříve či později v okolí objeví dítě, načež je více než snadné napařit mu k pobuřování i skutek odhalování před dětmi, což je mnohem vážnější prohřešek. Zda se Bianca pokoušela francouzské děti učit biologii ženského těla, zatím není známo. I za vystavení svého rozkroku na odiv celé Francii jí však hrozí nemalý trest.

Dle platného zákona by mohla vyfasovat pokutu až ve výši 15 000 eur, tedy bezmála 380 000 korun. A co hůř, k této pokutě by jí francouzské úřady mohly poslat až na jeden rok do vězení. Což je o něco přísnější trest, než jaký Biance hrozil za veřejné odhalování v Itálii. I když představa, že francouzští policisté zatknou manželku celosvětově slavného rappera, se zdá být spíše nepravděpodobná.

Rodiče Biancy jsou znechuceni a pobouřeni

Poslední bizarní outfity Biancy, které už opravdu nezakrývají vůbec nic, jsou zřejmě poslední kapkou i pro její rodiče. Pro ty je podle deníku Daily Mail „zraňující“ sledovat, jak se jejich milovaná dcera promenáduje obnažená jako nějaký „výstavní poník“. Otec Leo si tak údajně chce s Kanyem co nejdříve promluvit jako „chlap s chlapem“, aby mu rapper celou eskapádu vysvětlil.

„Jak by se asi Kanye cítil, kdyby v budoucnu manželé podobně zacházeli s jeho dcerami North a Chicago a nutili je chodit na veřejnosti polonahé?“ ptají se dle anonymního zdroje znechucení rodiče Biancy Censori. Ti mají rovněž údajně problém dostat se s ní do kontaktu a celou záležitost probrat. Jsou si přitom jisti, že za vším stojí Kanye.

„A aby toho nebylo málo, muž, který má jejich dceru chránit, se jí mezitím snaží zcela odstřihnout od její vlastní rodiny,“ pokračuje zdroj a dodává, že otec Leo má v celé věci jasno: „Žádný muž by nikdy neměl ženu, kterou miluje, nutit, aby se na veřejnosti pohybovala a prezentovala takto. To není láska. To je kontrola.“

Kanye West už kvůli svým mírně řečeno kontroverzním názorům přišel třeba o lukrativní spolupráci se značkou Adidas:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.