Celebrity

7. února 2024 09:00

Tomáš Durčák

Manželka Kanyeho Westa si vyšla zcela nahá. Tělo zakryla jen průhlednou pláštěnkou

Rapper Kanye West se s manželkou Biancou Censori opět vydal na veřejnost a ani tentokrát svými outfity nezklamali. Zatímco v Kalifornii zuří hurikán, rozhodli se vydat do nahrávacího studia. Zatímco Kanye zvolil v poslední době již tradiční kuklu, Bianca zřejmě měla povoleno obléci si jen pláštěnku, tentokrát ovšem průhlednou.

Není tomu tak dlouho, kdy se pár, jehož módní výstřelky a bizarnosti posledního půl roku baví celý svět, objevil venku v pláštěnkách značky Balenciaga. Ty sice dle některých připomínaly spíš pytle na odpadky, nicméně byly aspoň neprůhledné. Nyní totiž Bianca vyrazila mezi lidi v pláštěnce, která odhalila téměř vše. Nevzala si pod ni totiž prakticky nic.

Zatímco Kanye cestou od auta ke studiu v podivné černé kukle a hnědém ponču působil více než zahaleně, jeho téměř nahá manželka vedle něj cupitala, zatímco se snažila, aby jí pláštěnka stále zakrývala nejchoulostivější místa. Zda se jí to podařilo, můžete posoudit sami v galerii. Z některých záběrů lze nicméně úspěšně pochybovat o tom, zda na sobě pod pláštěnkou vůbec něco dalšího měla.

Ne že by šlo o nějaký zásadní šok, Bianca Censori v uplynulých měsících ukázala veřejnosti téměř vše a třeba v Itálii na ni kvůli tomu dokonce volali policii. Nahoty se neštítí ani Kanye, ten za obnažování a veřejné pobuřování dostal s manželkou v Benátkách doživotní zákaz vstupu na loďky. Od té doby navíc vyplynuly bližší informace o tom, jak manželství probíhá v soukromí.

Asi nikoho nepřekvapí, že rodiče Biancy jsou z jejího nového „já“ poměrně v šoku. Z dlouhovlasé a vždy půvabné architektky se během pár měsíců od svatby s Westem stala krátkovlasá reklama na oplzlosti. Bianca navíc musí podle všeho doma poslouchat na slovo, cvičit i stravovat se dle stanoveného programu, a pokud jí to není dovoleno, nesmí dokonce ani promluvit.

Spravte si chuť s módou ze Zlatých glóbů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.