Celebrity

16. února 2024 10:55

Tomáš Durčák

Rodiče kritizují Kim Kardashian. Desetiletá dcera North nakreslila nahou Biancu

Že nejstarší dcera Kim Kardashian a Kanyeho Westa, North West (10), nemá téměř žádnou šanci užít si nevinné dětství, už nějaký ten pátek dokazuje. Stejně jako v předchozích případech, kdy se na veřejnosti ukázala v podivných módních kouscích či výrazném make-upu, se však veškerá kritika snáší na rodiče. Výjimkou není ani její zveřejněná kresbička, kde ztvárnila nevlastní maminku Biancu Censori téměř nahou.

Na obranu North by bylo možné konstatovat, že i ostatní mají problém vzpomenout si, kdy Biancu naposledy viděli normálně oblečenou. Mnohem častěji se v posledním roce na veřejnosti promenáduje polonahá či téměř úplně nahá. A jak známo, děti si v tomto ohledu uchovávají jistou upřímnost, takže nemají problém namalovat to, s čím se jejich oči pravidelně setkávají.

Kresba desetileté North se objevila na TikToku @kimandnorth, kde se pravidelně objevují videa pořízená dcerou Kim Kardashian, ale je to matka, která účet spravuje. Ať už ale fotografii stránky v bloku s nadepsaným datem 2. února 2024 zveřejnil kdokoli, v tuto chvíli už ji na TikToku nenajdete. Kim ji totiž pod tradiční palbou kritiky pobouřených rodičů opět smazala.

„Za jaké tři věci jsi dnes vděčná?“ stojí na začátku stránky otázka, na niž níže North podle všeho měla odpovědět. „Jsem vděčná za album Vultures 1, protože je šíleně dobré,“ začala desetiletá dcera svou odpověď odkazem na novou desku, kterou tento měsíc vydal její otec, rapper Kanye West. Znalý člověk už zde povytáhne obočí – album Vultures1 totiž kvůli kontroverzím bylo staženo třeba z Apple Music a řada písní z něj obsahuje vulgarismy, které by se uším desetiletého dítěte ideálně měly vyhnout.

„Jsem také vděčná za černého supa, protože kdyby supi neexistovali, tohle úžasné album by nevyšlo,“ pokračovala North ve své ódě na otcovu hudební tvorbu. „Nakonec jsem vděčná za skladbu Carnival,“ dodala třetí věc Kanyeho dcera. Vybrala si přitom obzvláště peprnou skladbu, v jejíž textu Kanye s pomocí vulgárních výrazů zpívá mimo jiné o orálním sexu či dalších sexuálních praktikách.

To nejlepší si ale malá North West nechala až na konec. Pod své odpovědi totiž namalovala přední cover tatínkova alba Vultures 1, na němž samozřejmě nechybí její prakticky nahá nevlastní matka Bianca Censori. „Nechejte tu malou holku být nevinnou, proboha!“ stálo v jednom z řady kritických komentářů, které se na TikToku začaly kvapem hromadit před tím, než celý příspěvek zmizel.

Přečtěte si také: Nový rok ve znamení nahoty. Kanye West rozhodl, že Bianca bude chodit bez oblečení

V roce 2022 si Kanye během rozhovoru pro Hollywood Unlocked postěžoval, že mu přítomnost namalované dcery North na sociálních sítích vadí: „Řekněte jí, ať neukazuje moji dceru s rtěnkou na TikToku a ideálně ať jí na TikToku neukazuje vůbec, pokud to nedovolím. Řekl jsem jí to už jednou, když to udělala bez mého vědomí a stalo se to znovu.“

Nyní má však tak trochu máslo na hlavě i tatínek Kanye, který sice svou desetiletou dceru nemaluje make-upem ani rtěnkou, ale zato jí dává poměrně výrazné povědomí o tom, jak může chodit oblékaná maminka. Dost možná se rovněž máme na co těšit, až krapet zestárnou jejich další společné děti, synové Saint (7) a Psalm (4) a mladší dcera Chicago (5).

Kim Kardashian i její sestry pravidelně ukazují, jak se ke svým dětem chovají, ve své reality show The Kardashians:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.