Justin Bieber vydělává miliardy. Trápí ho však zdravotní i psychické problémy

Justin Bieber slaví své 29. narozeniny. Jeho úspěšná kariéra odstartovala, když mu bylo pouhých třináct let. Za tu dobu toho v životě prožil opravdu hodně. Potýkal se s psychickými problémy, alkoholem a drogami. Pak se k tomu navíc přidala vzácná nemoc, která ovlivňuje jeho kariéru.

Kanadský zpěvák Justin Bieber (29) patří bezpochyby mezi nejúspěšnější hudebníky na světě. Osm jeho alb se v žebříčku Billboard 200 umístilo na prvním místě. Tohoto rekordu dosáhl v celé historii onoho hodnocení pouze zesnulý král rock’n’rollu Elvis Presley.

Svět si jeho nezaměnitelný hlas pamatuje už od dob, kdy byl ještě dítě. V pouhých třinácti letech vydělal první miliony a jeho jméno znali teenageři téměř po celém světě. Od toho však už uběhla řada let a Justin Bieber prošel razantní proměnou. A to jak svého vzhledu, tak i hudebního stylu. Zpěvák je známý tím, že své velké jmění vcelku hodně a rád utrácí. Kupuje si drahé domy, luxusní auta, a navíc platí velké výdaje za soudy...

Mohlo by vás zajímat: Zpěvák Justin Bieber má ochrnutou polovinu obličeje. Je to vážné, musím zpomalit, vzkázal

Sláva se podepsala na jeho psychice

Sláva v tak mladém věku si u něj ale vybrala svou daň. „Víte, mám hodně peněz, oblečení, aut, ocenění, výsledků, cen, a přesto jsem se pořád cítil nenaplněný. Všimli jste si, jaké jsou statistiky dětských hvězd a jejich životů? Na děti, jejichž mozek, emoce a čelní laloky ještě nejsou vyvinuty, je vynakládán obrovský tlak a zodpovědnost,“ popsal Bieber své myšlenkové pochody v jednom ze svých příspěvků na Instagramu.

V minulosti ho policie například zatkla za řízení pod vlivem alkoholu a dalších návykových látek. Dostal dokonce pokutu za ničení cizího majetku. Sám Bieber přiznal, že trpí psychickými problémy a musí chodit na terapie. „Začal jsem opravdu pociťovat, že je toho na mě moc. Lidé mě milují, ale jsem k ničemu. Tak jsem o sobě opravdu uvažoval. Začal jsem být velmi arogantní a drzý. Uvnitř jsem na všechno koukal černou optikou,“ přiznal Bieber v rozhovoru pro časopis Vogue. „Najednou jsem sám sebe viděl dělat věci, za které jsem se styděl, byl jsem extrémně promiskuitní a tak. Myslím, že jsem užíval Xanax, protože jsem se za vše styděl,“ otevřel zpěvák svou 13. komnatu.

Čtěte také: Kanadský zpěvák Bieber se dostal na černou listinu automobilky. Nechal si přelakovat vůz

Manželství s modelkou Hailey Baldwin

Velkou oporou mu je v těžkých časech jeho manželka Hailey Bieber (26). Dcera herce Stephena Baldwina se proslavila jako modelka. Justin Bieber si ji vzal v roce 2018 během tajného obřadu a o rok později měli svatbu, kam pozvali i přátele a rodinu. Sama Hailey však přiznává, že jejich manželství vždy není procházka růžovou zahradou. „Je nám dobře. Ale jsme dva mladí lidé, kteří se učí za pochodu. Nehodlám tady sedět a lhát, že je všechno kouzelné. Bude to vždycky těžké. To je věta, kterou bychom se měli nechat vést. Je to opravdu těžké,“ prohlásila Hailey. „Jsme opravdu mladí, a to je trochu strašidelné. Hodně se změníme. Ale jsme odhodláni společně růst a vzájemně se podporovat v těchto změnách. Tak to vidím já. A nakonec, je také mým nejlepším přítelem. Nikdy mi nebude lézt na nervy,“ doplnila modelka.

Problémy se zdravím

Zpěvák před časem rušil své koncertní turné po Asii. Důvodem měly být zdravotní problémy. Ukázalo se totiž, že Bieber trpí vzácným syndromem zvaným Ramsay-Huntův syndrom, který způsobuje ochrnutí obličeje. Za pár dní měl potěšit vystoupením své fanoušky v Praze, jeho evropské turné se však také ruší a objevily se spekulace o tom, že důvodem bude opět zpěvákův zdravotní stav.

Jeho manželka Hailey na tom bohužel není o moc lépe. Minulý rok v březnu prodělala lehčí mrtvici a musela na operaci se srdcem. Poté se začalo spekulovat o jejím těhotenství, jelikož se na několika fotkách objevila s větším bříškem. Tomu se ale modelka rozhodla učinit přítrž. „Mám cystu na vaječníku o velikosti jablka. Nemám endometriózu ani syndrom polycystických ovarií, cystu na vaječníku jsem už párkrát měla a není to žádná sranda,“ prohlásila modelka na sociálních sítích. „Není to miminko. Bolí to, svědí, je mi z toho špatně, jsem oteklá, podrážděná a emočně rozložená,“ popsala své potíže a vzkázala všem ženám, které se potýkají se stejným problémem, že to zvládnou.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.