Celebrity

1. února 2024 10:45

Eliška Reiglová

Hvězda seriálu Buffy, přemožitelka upírů vyděsila fanoušky: Řídké vlasy a zakalené bělmo

Herečka Michelle Trachtenberg (38) se proslavila už v dětství, celosvětovou hvězdou se ale stala díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. V něm ztvárnila Dawn, mladší sestru hlavní hrdinky. Následně zamotala hlavu mnoha pubertálním chlapcům ve filmu Eurotrip. Nyní ale vyděsila fanoušky, kteří ji sledují na Instagramu. Podle nich totiž nevypadá vůbec zdravě.

Některé z nedávných fotografií Michelle Trachtenberg na Instagramu rozvířily debaty o tom, že není zdravotně v pořádku, a řada fanoušků ji dokonce přímo vyzvala, aby navštívila lékaře. Komentáře nepřestávaly přibývat ani poté, co herečka ve svých vyjádřeních trvala na tom, že je zdravá a upozornila sledující, aby si uvědomili, že už není teenager, nýbrž je na prahu čtyřicítky.

Fanoušci si všimli, že hereččino bělmo je zakalené a nemá typickou bílou barvu. „Nemyslím to nijak zle, ale vaše bělmo se zdá být dost žluté. Možná byste si měla nechat vyšetřit jaterní enzymy,“ napsala jedna z fanynek pod selfie. Další sledující se pak ptali, jestli se cítí v pořádku, a podotýkali, že nevypadá zdravě. I kvůli patrně prořídlým vlasům.

Trachtenberg si komentáře nenechala líbit a z její reakce je patrné, že ji naštvaly. „V poslední době jsem se setkala s mnoha komentáři ohledně mého vzhledu. Nikdy jsem nepodstoupila plastickou operaci, jsem šťastná a zdravá. Podívejte se na sebe,“ vzkázala. Spekulace o jejím zdraví přesto neustaly, zdá se tak, že její upozornění lidem nestačilo.

Kdo řekl, že stáří je krásné? Je to kravina, říká Simona Krainová:

Sdílejte článek
Štítky Instagram herec Simona Krainová vzhled Michelle Trachtenberg Buffy, přemožitelka upírů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.