Proměna Mariany Prachařové. S mikádem jste celá maminka, píší fanoušci

Herečka, zpěvačka a influencerka Mariana Prachařová (29), známá jako milovnice pestrých barev a veselých doplňků, na sociálních sítích ukázala velkou proměnu. Polodlouhé vlasy si nechala zkrátit na mikádo a fanoušky rozdělila na dva tábory. Někteří její nový vzhled kvitují, jiným přijde naopak moc „tvrdý“.

„Top! Tohle by chtěla Tereza Brodská, abych měla i já!“ napsala herečka a moderátorka Eva Decastelo, přičemž sama Brodská okamžitě reagovala: „Mari, to je fantastický!“ Krátké vlasy Marianě Prachařové pochválily také herecké kolegyně Sara Sandeva či Berenika Suchánková, které můžete znát z mnohých seriálů TV Prima. Sara nově září například v Na vlnách Jadranu a Berenika v ZOO.

Mohlo by vás zajímat: Batulková dostala možnost obhájit se. Jakub Prachař celá léta žertoval na její účet

Mnohým fanouškům teď Mariana ještě více připomíná svou maminku, herečku Danu Batulkovou. Našli se ovšem i tací, kterým mikádo k mladé herečce vůbec nesedí, připadá jim v něm moc „tvrdá“ nebo se jim nelíbí „žlutý“ odstín vlasů. Dagmar Havlová například k videu, na kterém Mariana svůj nový účes předvádí a je vidět, že z něj má opravdovou radost, napsala strohé: „Ne“.

Jakmile se kdokoliv známý rozhodne jít s kůží na trh, jako teď Mariana Prachařová se svou proměnou, musí počítat s tím, že reakce mohou být různé. Nedávno například předvedla radikální změnu vlasů i modelka Jitka Boho, která se nechala odbarvit na blond, ovšem nakonec se brzy vrátila k původní tmavé barvě. Fanouškům se její proměna spíše nelíbila a sama modelka pak reagovala, že šlo plánovaně jen o dočasnou změnu, protože si chtěla blond vlasy celý život vyzkoušet. Ani Mariana si z odmítavých komentářů nic nedělá. „Vypadat starší a víc žensky byl účel, takže já jsem spokojená,“ napsala. Na rozdíl od Boho by její zpětná proměna nebyla tak jednoduchá, pokud se jí po dlouhých vlasech zasteskne, bude si muset počkat, než dorostou.

Mariana Prachařová ukázala svůj byt na Letné:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.