Celebrity

30. prosince 2023 10:30

Karolína Oehmová

Batulková dostala možnost obhájit se. Jakub Prachař celá léta žertoval na její účet

Dana Batulková jako VIP host v Inkognitu

Herečka Dana Batulková konečně dostala možnost oplatit svému synovi vtípky, které celou dobu vedl na její účet. Jakub Prachař návštěvu Batulkové v zábavné show čekal, ale dělal vše možné pro to, aby se do pořadu jako host nedostala. Nyní je pohoršen, že jeho systém, aby máma nemohla opustiti dům, selhal. Prozradil, jaké z toho vyvodí důsledky.

Přes dva roky musela Dana Batulková koukat na to, jak její syn Jakub Prachař ji v televizi zesměšňuje. Nyní jako VIP host v silvestrovském díle zábavné show Inkognito, který můžete sledovat v neděli ve 20:15, má možnost mu to vrátit. „Jsem opravdu totálně dehonestovaná před celým národem, ale nijak mi to nevadí. Dozvídám se různě od kamarádů i cizích lidí, co zase o mně řekl. Prý někde tančím burlesku ve skleničce od vína, udělal mi bunkr dole pod zemí, jsem zvyklá žít v divadelních barech, babička moje stará z něj udělala alkoholika. Takže on ten svůj těžký život proflákl tady v televizi,“ směje se herečka, která byla dlouho očekávaným hostem.

Mámu vrátí zpátky do sklepa a babičku přikove na štít

Právě syn Jakub Prachař od počátku pořadu velmi často hádal, že tajným hostem je jeho máma Dana Batulková. Nyní se mu to poštěstilo. „Mám radost a zároveň mě mrzí, že ten systém, který jsem doma vymyslel, aby nemohla utéct, selhal. Vyčítám si to. Mám pocit, že ji pustila babička, se kterou jsem byl jasně domluvený. Tak to teď udělám jednoduše. Vrátím mámu zpátky, kam patří, a babičku přikovu na štít. Nedá se nic dělat, protože tohle se mi prostě doma dít nebude. Já chci mít doma klid a pořádek,“ říká s humorem Jakub.

Za protest menší příděly jídla a vody

Také zjištění, že jeho máma ví, co o ní v televizi říká, ho velmi znepokojilo. „Ona může ven dvakrát za rok, asi se někdy dostala k televizi, což samozřejmě taky budu řešit, protože si myslím, že některé věci by neměla vidět,“ dodává rozhodně. U maminky má ale prý pohodu a žádné výčitky o dehonestování její osoby se nekonají. „Nemá moc prostor protestovat, protože ví, že by příděly vody a jídla byly daleko menší než doteď, takže si toho málo dovolí,“ prozrazuje chod rodiny Jakub Prachař.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.