Celebrity

24. prosince 2023 09:00

Karolína Oehmová

Dana Batulková na Vánoce hostí celou rodinu. Dárek z dětství má schovaný na půdě

Dana Batulková popsala Vánoce s rodinou

Dana Batulková každý rok hostí doma na Vánoce celou rodinu. Nyní herečka prozradila, jak u ní doma vypadá štědrovečerní tabule a který dárek z dětství jí udělal největší radost. Dodnes ho má schovaný na půdě.

Rodina Dany Batulkové je opravdu rozrostlá. Navštívit všechny příbuzné přes vánoční svátky tak není nic jednoduchého. „Je nás dost. Loni jsem musela koupit rozkládací stůl, protože jsme se už nevešli. Každé Vánoce se s železnou pravidelností scházíme u mě v Kolodějích. Moje děti pak objíždějí tatínka, babičky a tak, kteří jsou jinde, ne s námi. Mají to dneska těžké ty děti, které mají rozvedené rodiče,“ říká Dana Batulková, maminka Mariany a Jakuba Prachařových. Se synem herečku můžete vidět v silvestrovském díle zábavného pořadu Inkognito, kam zavítá jako VIP host.

Bramborový salát dělá bez salámu, dárek má na půdě

Na štědrovečerní tabuli mají tradiční jídla. „Máme smaženého kapra, bramborový salát, chlebíčky, víno a pivo,“ říká herečka. Bramborového salátu je nepřeberné množství. Všichni si myslí, že dělají ten klasický, každý je přitom jiný. „Dávám do něj zeleninu, brambory, majonézu, ale salám ne,“ prozrazuje recept maminka známého šprýmaře Jakuba Prachaře.

Každý vánoční dárek udělá radost, na jeden ale Dana nikdy nezapomene. „Když si vezmu dětství, vzpomínám si, že jsem dostala chodící panenku. Mam ji pořád na půdě. Dnes už je to vlastně starožitnost. V té době to ale byl naprostý hit,“ vzpomíná s úsměvem na tváři herečka. Jak nejraději slaví konec roku? To se dozvíte v reportáži v úvodu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.