Vánoce

14. prosince 2023 19:30

Karolína Oehmová

Dagmar Havlová prozradila tajný recept na bramborový salát. Dělá ho podle tatínka

Dagmar Havlová prozradila tajný recept na bramborový salát

Dagmar Havlová má Vánoce moc ráda. Popsala, jak vypadá Štědrý den, který slaví u své dcery, a prozradila tajný recept na bramborový salát. Ten připravuje podle svého tatínka.

„Vánoce slavíme v kruhu rodinném. Dřív jsem je pořádala pro všechny doma já, teď to převzala moje dcera. Necháváme jednu židli volnou, kdyby náhodou někdo přišel, to se má,“ říká Dagmar Havlová, která už v tento den třeba přivítala kamaráda, s kterým se rozešla přítelkyně. „Stůl je krásně nazdobený, upečené cukroví, kapra máme všichni rádi a soutěžíme o bramborový salát. Každý rok vyhrává někdo jiný, musí to být tajné a teď už děláme i tři saláty,“ vysvětluje manželka zesnulého prezidenta Václava Havla.

Tajný recept podle tatínka

Tajný recept nás samozřejmě zajímal, a tak nám ho Dagmar nakonec prozradila. „Já dělám tatínkův salát. Do brambor naliji lák z okurek, přidám cibuli, okurku, vajíčko. Nedávám jablíčko, ale hrášek a mrkev. Pak to vše promíchám a on je díky tomu láku z okurek, který se nasaje do brambor, takový vláčný,“ prozrazuje Dagmar Havlová, kterou můžete vidět jako VIP hosta v zábavné show Inkognito ve čtvrtek večer na Primě.

Cukroví už nepeče, ale ráda ho jí

Dříve pekla s maminkou asi osm druhů cukroví, nyní ho dostává od kamarádek. Nemá totiž na pečení čas. „Já mám nejraději takové kokosovo-kakaové kuličky a uvnitř je višeň. To mám moc ráda. Potom také vanilkové rohlíčky, a docela mám ráda i linecké. Já mám ráda vlastně všechno,“ směje se Dagmar Havlová a divákům přeje krásné Vánoce, hodně štěstí, zdraví, lásky a pohody.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.