Celebrity

23. prosince 2023 08:00

Karolína Oehmová

Jakub Prachař chce Vánoce s mámou a Brzobohatým. U Sandevů je oslaví v lednu

Jakub Prachař popsal své Vánoce

Jakub Prachař je skvělý komik, který bravurně a s lehkostí zesměšňuje svoji rodinu v zábavných pořadech. Nyní prozradil, jak díky mamince Daně Batulkové ušetřila rodina za elektřinu. A zjistili jsme také, jak oslaví Vánoce, jaké je jeho zbožné přání a jaká změna ho čeká v novém roce.

Je skvělý kuchař, vášnivý rybář a má velký smysl pro humor. To dokazuje i odpověď na otázku, jaký byl jeho rok 2023. „Byl dobrý. Vyrobil jsem mámě šlapací kolo s dynamem, takže ona šlape a vyrábí nám elektřinu. Rodina tak dost ušetřila,“ přiznává s humorem Jakub Prachař. „Jinak ten rok byl hodně pracovní, měl jsem ještě nějaké pozůstatky z období korony, takže jsem hodně točil. Další rok už to ale dělat nebudu, všeho moc škodí. Teď si už vyberu, co kdy budu, nebo nebudu točit,“ říká herec, kterého můžete pravidelně vídat v zábavné show Inkognito a Máme rádi Česko na Primě.

Na Štědrý den u mámy, na Tři krále u Sandevů

Vánoční svátky má rád, jsou pro něj ale hodně stresující. Kvůli objíždění rodin totiž stráví několik dní v autě. Kromě Štědrého dne si však užije slavení i v lednu. Jeho partnerka, herečka Sara Sandeva, totiž pochází z Makedonie, a tak u její rodiny mají Vánoce na Tři krále.

„Každý rok se v rodině dohadujeme, kde budeme. Moje ideální představa je, že všechny svezu na jedno místo, tam zapíchnu strom, všichni si předají dárky a zase odjedou. Jinak totiž čtyři dny trávím v autě, než všechno objedu, a to mě nebaví. Už jsem se zařekl, že to dělat nebudu, ať taky někdo přijede za námi. Tak nevím, jak to dopadne letos,“ prozrazuje vánoční přání Jakub.

Rodina, kamarádi a vydávání kapra s Ondřejem Brzobohatým

„Mám dětskou úchylku, že lpím na tom být u mámy v Kolodějích, nevím proč. Doufám ale, že se to stane a jednou se sejdeme všichni,“ prozrazuje Kuba přání nejednoho dítěte z rozvedené rodiny. „Nejlepší by bylo, kdyby to bylo i s kamarády, že by se sešlo hodně lidí pohromadě. Já bych vařil, s Ondrou Brzobohatým bychom vydávali kapra u okýnka jako v závodní jídelně a bylo by hlavně hodně dárků pod stromečkem. Vánoce jsou někdy smutné, ale kdyby se všichni sešli, byly by veselé,“ říká herec s tím, že pro kolemjdoucího by navíc určitě neprostíral. Den po Štědrém dni by všichni odjeli a užíval by si volné svátky.

Klidu si ale užije hodně na Silvestra, oslavy konce roku totiž nijak neprožívá. „On ten den vlastně lže. Většina lidí ho má mylný, myslí si, že od té doby se něco změní nebo stane. Pokud ale člověk nic neudělá, nic se nezmění, nic se nestane,“ říká Jakub, který si v tento den novoroční předsevzetí nedává.

„Já si jich dávám hodně během roku, některé dodržuji, některé zase ne. Musím se dát fyzicky dohromady, což je s natáčením dost neslučitelné. Člověk to dodržuje, pak začne točit a je to celé pryč. To ale s novým rokem nesouvisí, o to se pokusím zase asi pošesté,“ prozrazuje plány do nového roku Jakub Prachař.

Podívejte se, jak mu to slušelo Jakubu Prachařovi jako Ježíšovi na gumovém kříži v zábavné show Máme rádi Česko:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.