Celebrity

20. října 2023 16:00

Karolína Oehmová

Brzobohatí mlží s plány o miminku. Žádný smrad a křik, chceme cestovat, říká Ondřej

Daniela Brzobohatá promluvila o dětství a miminku

Daniela Brzobohatá měla nedávno krásnou svatbu. Nabízelo by se tedy, že by se svým manželem Ondřejem mohli uvažovat o miminku. Moderátorka promluvila nejen o rodinných plánech, ale i svém dětství, kdy pěkně pozlobila rodiče. Alkohol ani cigarety jí nebyly cizí.

Tou nejlepší matkou se snaží být snad každá žena a na akci Maminka roku se jich sešlo několik. Večer moderovala Daniela Brzobohatá, která má o dokonalé mamince jasnou představu. „Měla by být milující, stanovující hranice, inspirativní. A ta moje přesně taková je,“ svěřuje se moderátorka, která jako dítě svou maminku občas potrápila. „Když jsme bydleli v Jaroměřicích nad Rokytnou a konečně nám zavedli telefonní budky, tak jsem jí zavolala domů a ptala se jí anglicky, jestli je Daniela doma. Nechtěla jsem v žádném případě položit telefon, protože jsem čekala, že se bude kroutit a kroutila se strašně dlouho,“ vypráví Daniela s tím, že jí maminky bylo hrozně líto, ale v tu dobu jí to přišlo strašně vtipné.

Hlavně žádné děti, ať to doma nekříčí a nesmrdí

Na oplátku jsme Danielu, jako možná budoucí matku, nechali se vžít do situace, kdy její dítě přijde z párty poprvé domů opilé. Jak by se zachovala? „Budu se pokoušet vybavit si sama sebe, protože jsem také nebyla úplně příkladné dítě a vzhledem k tomu, že až se mé dítě opije, tak já budu už dost v letech, tak to snad přejdu, doufám,“ smála se moderátorka.

Daniela Písařovicová, která nedávno převzala příjmení po svém manželovi Ondřeji Brzobohatém, zatím žádné dítě nemá. „My jsme si řekli, že spolu jenom budeme, ale hlavně žádné děti. Ať to doma nekřičí, nesmrdí a tak. Jsme mladí, chceme cestovat,“ reagoval Ondřej ironicky a svou ženu tím velmi pobavil. Přeci jenom si oba své soukromí velmi střeží, a tak ani nikdo nečekal, že by někomu své soukromé plány o miminku sdělili.

Ve třinácti káva, o rok později cigarety

Kariéru má sympatická moderátorka rozjetou výborně. Na pracovní zvolnění v případě mateřství je připravená, i na strach, který ho provází. Inspirací na výchovu jí bude vlastní maminka. „Určitě bych neslintala na kapesník, abych otřela dítěti tvář. Dnes už jsou vlhčené ubrousky,“ vzpomíná na své dětství Daniela. Naopak to, že rodiče z ní a sestry vychovali slušné lidi, chce stoprocentně zkopírovat. V některých věcech by ale bylo lepší, aby naopak ona pro své dítě inspirací nebyla. „Koupila jsem si kávu ve třinácti letech v kině a cigarety o rok později. Vše mi ale rodiče odpustili,“ přiznává Daniela, kterou po boku manžela Ondřeje Brzobohatého můžete vidět také v zábavné show Inkognito vysílané každý čtvrtek ve 21.35 na Primě.

Sdílejte článek
Štítky dítě miminko výchova manželé Ondřej Brzobohatý Daniela Písařovicová rozhovor dětství Daniela Brzobohatá Maminka roku

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.