Celebrity

7. října 2023 19:20

Eliška Reiglová

Daniela Písařovicová jako pravá profesionálka: Moderovala i přes své náhlé potíže s tlakem

Daniela Písařovicová (44), provdaná již Brzobohatá, je zkušenou moderátorkou. A proto není divu, že se v této roli objevila na pódiu další společenské akce. I tentokrát se ukázala jako skutečná profesionálka, když i přes ztížené podmínky dokázala svou práci vykonat se vším všudy – akorát vsedě.

Daniela Písařovicová se v moderátorském rybníčku pohybuje už celé roky a zařadila se mezi nejuznávanější profesionály ve své branži. Zkušenosti má jak před kamerou, tak před živým publikem, a proto je jisté, že se jen tak něčeho nezalekne. Své pověsti ostřílené profesionálky dostála při moderování akce v pražském hotelu, jak informoval portál Super.cz.

Akce, kterou čerstvě vdaná Daniela moderovala, se odehrávala uprostřed v podstatě přeplněného hotelového baru. Možná právě vydýchaný vzduch způsobil, že se moderátorce udělalo poněkud nevolno. Z pódia ale neodešla, místo toho se rozhodla pokračovat ve své práci vsedě. Vše tak nakonec s malou odchylkou proběhlo podle plánu.

Lidé tak v komentářích pod článkem na Super.cz rozjeli diskuzi, zda není moderátorka těhotná. O tom se ostatně diskutovalo už před několika měsíci, ale manželé Brzobohatí zprávy ze svého soukromí pouští na veřejnost jen velmi opatrně a většinou až s časovým odstupem, navíc nikdy nepotvrdili, že by se o miminko snažili. Ze strany fanoušků jde tedy spíš o přání sympatickému páru, který díky svému vztahu jen vzkvétá.

Daniela Písařovicová by děti chtěla, jak prozradila deníku Aha! ještě v době, kdy její vztah s Ondřejem Brzobohatým nebyl potvrzený. „Dlouhou dobu jsem to brala tak, že jsem divná, když vedle mě nikdo není. Nebyla jsem s tím srovnaná. A lhala bych, kdybych řekla, že jsem. Samozřejmě si život bez lásky neumím představit. A vlastně i bez dětí. Hrozně bych chtěla mít ve svém životě dítě,“ řekla.

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali tajně:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.