Celebrity

26. září 2023 11:00

Josef Šťastna

Bydlení Daniely Písařovicové. Než se stala paní Brzobohatou, zařizovala byt sama

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali

Svatba moderátorky Daniely Písařovicové (44) a hudebníka Ondřeje Brzobohatého (40) patří k nejdiskutovanějších tématům letošního léta. Moderátorce se splnil sen a po vdavkách myslí na založení rodiny. Jak žila a bydlela v době, kdy netušila, že se stane paní Brzobohatou?

Daniela Písařovicová byla vždy úspěšnou sebevědomou ženou, která věděla, co od života chce. S manželem Ondřejem Brzobohatým v současné době obývá byt v centru Prahy, ale dříve žila spokojený život na Žižkově, kde si vlastními silami zařídila útulné bydlení.

Skvělá moderátorka rozhodně nepatří k lidem, kteří mají potřebu veřejnosti sdělovat všechny podrobnosti z rodinného života. Přesto novinářům z Blesku prozradila, že k Ondřejovi Brzobohatému se přestěhovala na jaře roku 2023. Původní byt, který měla na Žižkově kousek od známé televizní věže, nabídla k pronájmu.

Vysněnou lokalitu hledala tři roky. Než se do bytu přestěhovala, bylo nutné, aby prošel rozsáhlou rekonstrukcí. „Z původního bytu zůstaly jen obvodové zdi a parkety, které jsem nechala taky zrenovovat,“ uvedla pro magazín Dům a zahrada s tím, že tehdy žádného architekta nepotřebovala, že si téměř všechno vymyslela a zrealizovala sama.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak bydlí Agáta Hanychová

„Moc mi pomohla kamarádka Jana, která se mnou jezdila po obchodech a kombinovala různé kusy nábytku tak, aby vytvářely útulný domov. A i když jsem zpočátku na pár věcí, které navrhovala, nadšeně nekývala, jsem ráda, že jsem ji poslechla,“ doplnila s úsměvem okouzlující moderátorka, která v bytě nejvíce milovala šatnu, kam se vešlo vše, co mladá dáma potřebuje.

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová žili na Smíchově

Mezonet o celkové ploše 190 metrů čtverečních a dispozici 4+1 si Brzobohatý s Kuchařovou pořídili v roce 2018, tedy v době, kdy vztah byl ještě zalitý sluncem. Tehdy za něj podle Blesku dali 25 milionů korun. Podle oslovených realitních makléřů na pozdějším prodeji nemovitosti určitě neprodělali.

Pro Ondřeje a Danielu veselkou začala zcela nová kapitola. Nedaleko Malostranského náměstí našli společný nový domov a je možné, že jednou v krásném bytě bude radost rozdávat i vytoužené miminko.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.