Rozšlapaná paštika a suché rohlíky. Bohuš Matuš prozradil, jak rodině zkazil Vánoce

Bohuš Matuš zkazil své rodině Vánoce

Oblíbený zpěvák Bohuš Matuš (50) je před Vánoci v plném pracovním nasazení, od kterého si během svátků jen na chvíli odpočine. V následujících týdnech ho čeká přes pět desítek koncertů, více ale nyní myslí na to, jak si užije Štědrý den s manželkou Lucií a dcerou Natálkou. Bude pro ně dělat svůj speciální bramborový salát. Zavzpomínal ale i na chvíle, kdy se na svátky nejlépe nezachoval.

Bohuš Matuš má s manželkou Lucií dceru Natálku, prožívá tak velmi šťastné období. Právě na Vánoce se těší i z toho důvodu, že ženy svého života bude mít jen pro sebe a bude se společně s nimi radovat z toho, jaká nadílka se objeví pod nazdobeným stromkem.

„Vánoce budu trávit pod krásným stromečkem s dceruškou, Ježíšek jí nadělí hodně krásných dárků, které si přála. Říkám: Nesmíš zlobit, jinak Ježíšek nepřijde,“ zažertoval Matuš v rozhovoru pro Prima Ženy s tím, že dceru ujišťuje, že Ježíšek se dostaví a dárky jí přinese.

Dcerka pekařka

Co se týká tradic, vzhledem k věku dcerky je jasné, že některé už se v domácnosti Matušových vedou a na jiné teprve přijde správný čas. Natálce jsou teprve tři roky, ale mamince už je v kuchyni při přípravě vánočních dobrot velkou pomocnicí.

Čtěte také: Úplně mě to šokovalo. Bohuš Matuš se postavil spekulacím ohledně pokusu o sebevraždu

„Žena s dceruškou vždy peče. Dceruška udělá takové buchtičky a různá cukrovíčka. Kapra zatím ne, to se bojíme kostí. A navíc nám dědeček Lucie vozí každý týden čerstvé ryby, tak asi to bude kuřecí řízek pro Natynku a můj speciální salát s rozinkami,“ prozradil zpěvák.

Zkažené Vánoce

Nyní si Bohuš Matuš s manželkou a dcerou užívá téměř pohádkové Vánoce, ne vždy však byl z těchto svátků nadšený. Dodnes se mu v mysli živě vybavuje rok, během nějž se na svátky netěšil a rozhodl se, že když je nebude mít pěkné on, tak ani ostatní.

„Můj táta si jednou našel jinou maminku a mně se moc nelíbila. Tak jsem jejím synům nakoupil dárky. Rozšlápnutou paštiku, různé suché rohlíky jsem zabalil, to bylo strašně dárků. Já věděl, že nedostanu nic, a taky, že jo. Dostal jsem jedny pantofle, ale chlapci dostali rozšlápnuté termixy,“ dodal.

Jak reagoval tatínek Bohuše Matuše na vskutku netradiční dárky a co vše ještě patří do zpěvákova netradičního salátu? To se dozvíte v rozhovoru v úvodu článku.

Sdílejte článek
Štítky rodina Vánoce salát Bohuš Matuš Ježíšek Lucie Matušová Vánoce 2023 Natálie Matušová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.