Celebrity

20. září 2023 11:00

redakce Prima Ženy

Blond Lucie Matušová připomíná hrdinku ze Hry o trůny. Promluvila o další plastice

Na několika akcích se v posledních dnech objevil zpěvák Bohuš Matuš (50) s manželkou Lucinkou (20) i dcerou Natálkou. Lucie Matušová prošla velkou proměnou. Po zhojené operaci nosu a odbarvení na blond připomíná slavnou herečku. Zmínila také, že plánuje další zákrok.

Na nápadnou podobu Lucie Matušové s herečkou Emilií Clarke coby Daenerys Targaryen ze slavné série Hra o trůny poprvé upozornila redakce Extra. Lucinka vyrazila s manželem Bohušem Matušem do společnosti na charitativní akci Srdíčkový den a nechyběli ani na narozeninové oslavě hudebního producenta Františka Janečka. Blondýnka, která barvu vlasů na platinovou změnila teprve nedávno, navíc předvedla i novou zahojenou plastiku nosu. Tu podstoupila zhruba před rokem, nicméně nos jí občas otékal, teď už je ale vše v pořádku.

U jednoho zákroku dle svých slov nezůstane. Nedávno se nechala slyšet, že přemýšlí i o úpravě dekoltu. „Po dětech by to chtělo nová prsa, protože mi je dcera Natálka trošku vytahala,“ sdělila Lucie Matušová v rozhovoru pro iDnes.

Čtěte také: Ewa Farna kvůli kritice hubnout nehodlá. Mám si dát salát? Schválně si dám kachnu

Bohuš Matuš s estetickými zákroky podle všeho souhlasí a svou milou rád podpoří. „Jsem velkým příznivcem. Když to ženě zvedne sebevědomí, udělá jí to radost a pomůže psychicky, tak je to zázrak,“ řekl pro iDnes s tím, že sám uvažuje nad zákrokem, konkrétně odstraněním váčků pod očima.

Bohuš Matuš nedávno oslavil 50. narozeniny:

Skvělá máma

Dcerka Natálka dělala manželům Matušovým společnost, a tak si všichni mohli všimnout, že roste jako z vody a začíná se nápadně podobat především svému tatínkovi. Bohuš Matuš se nikdy netajil, že dítě původně nechtěl, ale i díky tomu, že se Lucinka osvědčila jako skvělá máma, umí si nyní představit, že by měli i druhého potomka. To zatím ale nechávají osudu.

Sdílejte článek
Štítky krása plastika Bohuš Matuš vzhled Lucie Matušová Daenerys Targaryen Hra o trůny

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.