Celebrity

20. září 2023 11:00

redakce Prima Ženy

Blond Lucie Matušová připomíná hrdinku ze Hry o trůny. Promluvila o další plastice

Na několika akcích se v posledních dnech objevil zpěvák Bohuš Matuš (50) s manželkou Lucinkou (20) i dcerou Natálkou. Lucie Matušová prošla velkou proměnou. Po zhojené operaci nosu a odbarvení na blond připomíná slavnou herečku. Zmínila také, že plánuje další zákrok.

Na nápadnou podobu Lucie Matušové s herečkou Emilií Clarke coby Daenerys Targaryen ze slavné série Hra o trůny poprvé upozornila redakce Extra. Lucinka vyrazila s manželem Bohušem Matušem do společnosti na charitativní akci Srdíčkový den a nechyběli ani na narozeninové oslavě hudebního producenta Františka Janečka. Blondýnka, která barvu vlasů na platinovou změnila teprve nedávno, navíc předvedla i novou zahojenou plastiku nosu. Tu podstoupila zhruba před rokem, nicméně nos jí občas otékal, teď už je ale vše v pořádku.

U jednoho zákroku dle svých slov nezůstane. Nedávno se nechala slyšet, že přemýšlí i o úpravě dekoltu. „Po dětech by to chtělo nová prsa, protože mi je dcera Natálka trošku vytahala,“ sdělila Lucie Matušová v rozhovoru pro iDnes.

Čtěte také: Ewa Farna kvůli kritice hubnout nehodlá. Mám si dát salát? Schválně si dám kachnu

Bohuš Matuš s estetickými zákroky podle všeho souhlasí a svou milou rád podpoří. „Jsem velkým příznivcem. Když to ženě zvedne sebevědomí, udělá jí to radost a pomůže psychicky, tak je to zázrak,“ řekl pro iDnes s tím, že sám uvažuje nad zákrokem, konkrétně odstraněním váčků pod očima.

Bohuš Matuš nedávno oslavil 50. narozeniny:

Skvělá máma

Dcerka Natálka dělala manželům Matušovým společnost, a tak si všichni mohli všimnout, že roste jako z vody a začíná se nápadně podobat především svému tatínkovi. Bohuš Matuš se nikdy netajil, že dítě původně nechtěl, ale i díky tomu, že se Lucinka osvědčila jako skvělá máma, umí si nyní představit, že by měli i druhého potomka. To zatím ale nechávají osudu.

Sdílejte článek
Štítky krása plastika Bohuš Matuš vzhled Lucie Matušová Daenerys Targaryen Hra o trůny

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.