Lucie Matušová o začátcích s Bohušem: Psali jsme si, že spolu budeme hrát hry

Lucie Matušová teprve před časem oslavila své dvacáté narozeniny. Přesto všechno už je maminkou a také manželkou téměř o třicet let staršího zpěváka Bohuše Matuše. Jak popsala své začátky se slavným muzikantem?

Vztah Lucie Matušové (20) a zpěváka Bohuše Matuše (49) byl nějakou dobu tématem číslo jedna. Jejich výrazný věkový rozdíl řešilo celé Česko, oni si za svým vztahem přesto všechno pevně stojí a tentokrát dostala prostor celou situaci sama okomentovat i Lucie, která se objevila v pořadu Face to face. Právě zde drobná blondýnka popsala vztahové začátky se svým nynějším manželem.

Mohlo by vás zajímat: Lucince změna sluší. Vlasy jsem jí barvil sám, prozradil Bohuš Matuš

Ačkoliv podle svých slov sama netuší proč, už od mládí tíhla spíše ke starším mužům. „Já se přiznám, že se mi nikdy nelíbil nikdo v mém věku. Na základní škole se mi smáli, že jsem asi na holky, protože jsem s nimi neřešila kluky. Mě to prostě nezajímalo,“ začíná své vyprávění Matušová.

„Ve školce jsem tvrdila, že si vezmu Michala Nesvadbu.“

První náznaky ohledně fascinace staršími muži u sebe pozorovala už v útlém věku. „Doma se mi smáli, protože když už se mi někdo líbil, tak byl vždycky minimálně o těch třicet let starší. Třeba když mi bylo sedm let, tak jsem strašně milovala Kamila Střihavku. A když mi byly čtyři roky, tak jsem ve školce říkala, že si vezmu Michala Nesvadbu za muže,“ směje se Lucie.

Čtěte také: Bohuš Matuš si vzal na premiéru boty, jako by šel krmit slepice. Slíbil, že se polepší

A jak začínal její vztah s Bohušem Matušem? „My jsme si povídali v divadle a mně byl strašně sympatický a chtěla jsem s ním kamarádit,“ vzpomíná na osudové setkání Lucie. „Ze začátku jsem od toho v žádném případě nečekala žádný vztah. Mě ani v tu chvíli nenapadlo, že by zpěvák chtěl obyčejnou holku. Já jsem si myslela, že chodí buď s Miss nebo s krásnýma modelkama,“ popisuje své dřívější pocity maminka dvouleté holčičky.

Začátky konverzace se točily okolo hraní her

Na jejich společné konverzace vzpomíná Lucie s úsměvem. „Kdyby někdo viděl ty naše konverzace, tak by se asi zasmál, protože to byly chaty o tom, jaký máme doma hry na PlayStation a jestli si je spolu zahrajeme,“ vypráví a dodává, že jiskra přeskočila asi po dvou měsících.

Už během scházení prý spolu dvojice rozebírala to, jak se na jejich potenciální vztah bude dívat společnost. „On říkal, že to bude strašná ostuda,“ prozrazuje Lucie s tím, že mu o svém skutečném věku zpočátku lhala. Řekla mu, že jí je devatenáct. „Já jsem si myslela, že když mu řeknu, že mi bude šestnáct, tak se se mnou nebude bavit. A když se dozvěděl pravdu, tak se mnou skoro měsíc nemluvil,“ vzpomíná Matušová. Konverzaci poté ale obnovili a následně se do sebe zamilovali. Dvojici se v roce 2020 narodila dcera Natálka.

Bohuš Matuš se rozhodl stáhnout z mediálního světa:

Sdílejte článek
Štítky rozhovor manželství vztah celebrity Bohuš Matuš věkový rozdíl Lucie Matušová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.