Celebrity

15. září 2023 10:35

redakce Prima Ženy

František Janeček opulentně slavil narozeniny: Tiskl k sobě Mynářovou, došel i Paroubek

Bohdalová k narozeninám

Říká se, že kdo nebyl na narozeninách hudebního producenta Františka Janečka, ten hraje v tuzemském showbyznysovém rybníčku druhé housle. Podívejte se na plejádu slavných, kteří přišli bossovi popřát k 79. narozeninám.

Producent František Janeček oslavil ve velkém stylu 79. narozeniny a magazín Showtime byl u toho. Blahopřání a dary přijímal oslavenec po boku své dcery Emily, která roste do krásy. A že gratulantů bylo! Došli Janečkovi přátelé a také umělci hrající a zpívající v muzikálech, které František Janeček produkoval.

„Mám velkou radost z toho, že přišlo spoustu kamarádů a kamarádek, to je nejvíc, co u takové příležitosti, zejména v dnešní době, můžeme očekávat,“ uvedl pro CNN Prima NEWS hudebník a oslavenec František Janeček.

Nechyběla energická Jiřina Bohdalová, krásná Saskia Burešová, vlivný Jiří Paroubek, herečka Sabina Laurinová s dcerou, Monika Absolonová a Helena Vondráčková s manželem Martinem, gratulovat přišel i Petr Janda, Michal David, Karel Vágner či Alex Mynářová, ke které se Janeček vroucně přitiskl.

Nejhezčí pohled ale byl rozhodně na paní Bohdalovou, která přišla v doprovodu režiséra Zdeňka Zelenky. Nestárnoucí herečka ukázala, že i ve věku 92 let zvládá náročné společenské akce na jedničku.

„Na Frantovi mám ráda, že je pravdomluvný. Jak já říkám, on tu pravdu vezme a vrazí vám ji mezi oči. Takové lidi mám ráda. Franta je navíc velice slušný a vychovaný. Ví, kde je mez,“ řekla Bohdalová v pořadu Showtime.

Ringo Čech ocenil, že oslavenec umí být vtipný

Janeček dostal spoustu dárků, mezi ty nejčastější patřil alkohol a nechyběl ani originální dárek od hudebníka a malíře Františka Ringo Čecha. „Frantovi rozhodně nelze upřít nesmírný vtip, protože pod tím obrazem, který je velmi jednoduchý, je kouzelný nápis: ‚Nikdy se nevrátí pohádka mládí,‘“ radoval se Janeček.

Hosté mu popřáli hlavně zdraví, štěstí a radost ze života. „Přál bych ti, abys tu byl déle než sto let,“ zněla slova Michala Davida. A s blahopřáním přispěchala i Bohdalová. „Popřála bych mu hlavně to zdraví, ale také aby měl spokojenost. Aby se mu dobře žilo v tomto moderním světě, protože nám starším se tu už nežije tak pěkně, ale přizpůsobujeme se – a to Franta umí,“ řekla legendární herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.