Pobřežní policie řeší případy turistů v minisérii Na vlnách Jadranu. Uvidíte od 10. ledna na Primě

Pokračování seriálového hitu Pod hladinou Na vlnách Jadranu od 10. ledna na Primě

Od středy 10. ledna má na Primě premiéru volné pokračování seriálového hitu Pod hladinou s názvem Na vlnách Jadranu. I v ráji na zemi se porušuje zákon, nebo se ztrácejí turisté. Pro ty české jsou na místě u pobřežní policie v době sezony i dva Češi. Kdo se představí v hlavních rolích, kde se seriál natáčel a jaký je jeho děj?

„Jan Zach utekl sám před sebou do Chorvatska, bude tu pomáhat místní policii s českými turisty. V práci je precizní a zásadový. Není mu zrovna dvacet, a přesto si nedokázal uspořádat svůj život, tak je lehce v depresi,“ přiblížil k dalšímu vývoji své postavy zkušeného policisty a bývalého potápěče Honzy Zacha Matěj Hádek. Po boku mu Na vlnách Jadranu stojí mladý kolega Edam Vopěnka (Adam Ernest).

Případy z detektivní série Na vlnách Jadranu sledujte dříve než v televizi na prima+

První případ

Zatímco Honza Zach se u prvního dramatického případu ztracené rodiny na gumovém člunu seznamuje se svým chorvatským protějškem, svérázným a hrdým Zoranem, Edu okouzlí místní kráska Sandra (Sara Sandeva), dcera slovenského majitele mariny.

Honza na jaderskou riviéru nepřijel jenom pracovat, chce zjistit, proč umřela jeho přítelkyně Alice, která zde sloužila vloni. Během svého soukromého šetření například zjistí, že Alice byla do Zorana zamilovaná, což otevírá další otázky kolem její smrti. Spojencem v pátrání po pravdě by mu mohla být lékařka Vesna (Natalia Germani), s níž si okamžitě padne do oka.

Herci a postavy seriálu Na vlnách Jadranu

  • Matěj Hádek – Jan Zach
  • Adam Ernest – Eda Vopěnka
  • Natalia Germani – Vesna
  • Maroš Kramár –  Slavo Zachar
  • Sara Sandeva – Sandra Sebastian
  • Sebastian Cavazza – Zoran Radnic
  • Anna Šišková – Anna Zoričicová
  • Alice Jirásková – Sandra Nováková
  • Václav Vydra – Ota Vopěnka
  • Ondřej Kraus – otec rodiny v nouzi
  • Kristýna Leichtová – matka rodiny v nouzi

Jak již zaznělo, v seriálu Na vlnách Jadranu figuruje také Zachova přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka z krajského policejního ředitelství. Více o osudu Alice napoví další sestřih:

Zachovu Alici někdo zavraždil?

Natáčení v Chorvatsku

„První natáčecí den proběhl 28. dubna na Vidove Gore, což je nejvyšší hora Jadranských ostrovů s výhledem na nekrásnější pláž v Chorvatsku. Seriál se natáčel převážně v městečku Sutivan. Jsme rádi, že se nám podařilo dát dohromady skvělý tým lidí a herců, kteří se na natáčení toho jedinečného seriálu podílejí,“ upřesňuje informace producentka a ředitelka výroby skupiny Prima Lucia Kršáková.

„Natáčelo se tu téměř stejně jako v Česku, všichni byli v pohodě. Já mám ale raději natáčení na jaře, na podzim a v zimě. Díky mému fototypu je léto trochu horší. Místní říkají, že to tu dlouho nezažili, ale poměrně dost na místě  pršelo,“ přiblížil natáčení přímo v Chorvatsku Matěj Hádek.

Práci u moře si užila Sara Sandeva, která pochází z Makedonie. „Užívám si to tady a moje balkánské srdce jásá, dokonce tu některým kolegům dělám tlumočníka. Hraji temperamentní dceru Maroše Kramára Sandrui,“ řekla Sandeva.

Čtěte také:  Balkánské srdce Sary Sandevy jásá. Na Jadranu natáčí i dělá tlumočnici

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima seriál pobřežní hlídka Sandra Nováková televizní premiéra na Primě Matěj Hádek Natália Germániová prima+ Na vlnách Jadranu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.