Celebrity

20. května 2023 23:42

Marie Makovská

Byla to jeho hra, ve které jsem ho přejel, říká Kincl. Vémolu čeká smažák s hranolky

Oktagon 2023: Zápas Vémola-Kincl

Atmosféra se dala krájet a emocemi nabitá 02 arena při netradičním zápasu několikrát zaburácela a otřásla se v základech. Patrik Kincl nechal Karlose Vémolu hrát „jeho“ hru, ve které ho ale, jak sám řekl, přejel a uhájil titul šampiona Oktagonu. Výsledek už dávno před začátkem duelu předpověděla jeho manželka Pavla Kinclová. Jak vítězství oslaví?

Za vším hledej ženu, říká se. A vypadá to, že Pavla Kinclová už pro vítězství svého muže nemohla udělat víc. Jak Patrik Kincl v minulosti mnohokrát vyjádřil, je jeho velkou oporou a i po dnešním vyhlášení se zdálo, jakoby jí chtěl znovu obdarovat zlatým pásem. Už před rokem po vítězství s Pirátem totiž manželku přizval do oktagonu a pás jí připnul.

Pavla Kinclová po celý večer zářila v šatech, které přináší štěstí. A protože její muž plánuje ještě minimálně pět let aktivní sportovní kariéry, i na jeho poslední zápas si chce Pavla obléct slavné šaty, které už tou dobou budou klidně přes deset let staré. „Pokud toto není skutečná oběť pro milovaného manžela, tak už nevím,“ smála se v příspěvku na svém profilu na Instagramu.

I Lela Vémola oblékla šťastné šaty. „Tyto šaty nám už přinesly štěstí na vítězném zápase, když můj muž získal opasek. Vzala jsem si je v roce 2020 na oslavu vítězství svého manžela a věřím, že nám přinesou štěstí znovu. Těším se na tento zápas, je pro mě velmi osobní,“ napsala na Instagram. Ale přestože byla v černozlatých třpytivých koktejlkách s flitry nepřehlédnutelná a nevynechala vteřinu, kdy by svému muži hlasitě nefandila, přesto mohl zvítězit jen jeden. Pavla Kinclová tak příště na fandění manželovi znovu obleče dlouhé šaty s květy v barvách Oktagonu a Lela Vémola nejspíš raději sáhne po jiných.

Podívejte se na celý rozhovor s Pavlou Kinclovou, která si byla vítězstvím předem jistá:

Patrik a Pavla Kinclovi si teď chtějí dopřát chvíli času jen ve dvou, a pak i se svou dcerou vyrazí na týdenní dovolenou po Čechách, jak manželka šampiona prozradila v rozhovoru pro web Prima Ženy. Karlos a Lela Vémolovi si zase zpříjemní čas smažákem s hranolky. I Lelu se totiž naší reportérce podařilo předem zastihnout, a tak se neváhala zeptat, na co se Vémolovi po zápase nejvíc těší.

Pavly Kinclové jsme se ještě po zápase zeptali, jestli manželovi něco dobrého uvaří. Dle jejích slov ale Patrik vaří lépe než ona a nejlepší jsou od něj těstoviny, které umí skvěle dochutit.

Oba fighteři se měli přesunout na tiskovou konferenci, ale Karlos Vémola musel odjet do nemocnice, což bylo z jeho vzhledu a počtu ran, které dostal, patrné už v průběhu souboje. Z narážek a úšklebků, kterými se soupeři častovali, nejspíš vznikne ještě pár vyhrocených slovních přestřelek. A to i s odstupem od duelu –⁠ na sociálních sítích nebo v pozdějších rozhovorech v médiích.

Sdílejte článek
Štítky Instagram vítězství Karlos Vémola Česko Oktagon MMA hranolky Patrik Kincl oděv smažený sýr Lela Vémola Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.