Celebrity

19. října 2023 09:17

Eliška Reiglová

Bývalá milenka Schwarzenberga ve společnosti. Jana Vopěnková zaujala odvážnými šaty

Jana Vopěnková na sebe nejvíce upozornila v roce 2013, kdy se objevila po boku Karla Schwarzenberga (85). Později veřejně přiznala, že má s politikem milostný poměr, načež se na nějakou dobu stáhla z očí veřejnosti. Nyní si vyrazila na filmovou premiéru, kde zaujala odvážným modelem.

Naposledy se na společenské akci objevila na jaře, pak jako by se po ní na čas slehla zem. S podzimními filmovými premiérami se ale Jana Vopěnková znovu objevila a rovnou si zašla na nejnovější očekávaný horor Vymítač ďábla. Přestože teplo už zrovna není, dorazila v odvážném a odhaleném modelu.

Vopěnková oblékla černé minišaty na ramínka poseté flitry s hlubokým výstřihem. Doplnila je obepnutými černými kozačkami nad kolena, malou kabelkou ve stejné barvě a výraznými šperky. Rozhodně i mezi dalšími osobnostmi, které premiéru navštívily, byla nepřehlédnutelná.

Finanční podpora

Ohledně svého, nyní už dávno rozpadlého a z jeho strany nepotvrzeného románku s Karlem Schwarzenbergem, naposledy promluvila v létě. Tou dobou otevřeně přiznala, že přestože milostný poměr s ním už neudržuje, s finančními záležitostmi si od něj pomoct nechává i nadále.

„Teď jsem měla přítele, tak mi pomáhal finančně on, ale už spolu nejsme. Karel mi asi zase pomůže, já se na to hodně spoléhám. Je to ode mě hnusný, ale on mi vždycky pomohl a vždy pomůže,“ pronesla v srpnu bez okolků pro web Super.cz.

Jak dnes žije Karel Schwarzenberg:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.