Bývalá tenistka Cibulková drží přísnou dietu. Už se jí podařilo zhubnout deset kilo

Dominika Cibulková patřila mezi největší slovenské tenisové hvězdy. Teď už ale pověsila kariéru profesionální sportovkyně na hřebík a věnuje se především svým dvěma malým dětem. Také se rozhodla zatočit se svými kily navíc a je v procesu, při kterém si dala za úkol shodit 22 kilogramů, které nabrala po porodu.

Dominika Cibulková (34) je krásná žena. Oslnivá blondýnka se uměla ohánět s raketou na tenisovém kurtu stejně dobře, jako zářit na červeném koberci. Ve společnosti byla vždy za dámu, která byla perfektně oblečená a nalíčená. Poté, co se vrátila z porodnice s kily navíc, se rozhodla se svou hmotností zatočit.

Mohlo by vás zajímat: Cibulková ukázala, že je pro veřejné mateřství. Mléko odsávala v luxusním hotelu

Dominika, která je poměrně aktivní na sociálních sítích, se se svými fanoušky podělila o svůj hubnoucí plán. Nechala se slyšet, že chce svým rozhodnutím motivovat také ostatní ženy, které trápí něco podobného. „Je to pro mě velká a zásadní věc. Jdu s kůží na trh. Rozhodla jsem se dát do formy, dala jsem si osobní cíl. To znamená, že se za osm měsíců chystám zhubnout 22 kilogramů. Není pádný důvod, proč přesně 22 kilogramů, chci se dostat na určitou váhu,“ napsala tehdy Dominika na sociální sítě.

Už zhubla polovinu

Jelikož je Cibulková trénovaná sportovkyně, nemá sebemenší problém s ovládáním a sebeodříkáním. „Sport vytrénoval moji pevnou vůli na takový level, že si myslím, že když něco chci, tak se zatnu a jdu za tím. Je to věc, na které mi v tomto momentě velmi záleží. Bylo to super být těhotná, kojit malinkou sedm měsíců, žít velmi kalorický život, ale už jsem si řekla, že už i já se chci sama sobě líbit a dobře se cítit. I když mi manžel říká, že se mu líbím, tak to dělám hlavně pro sebe,“ nechala se slyšet maminka syna Jakuba a dcery Niny, která se narodila minulý rok v březnu. Manžela Michala Navaru si vzala v roce 2016.

Čtěte také: Tenistka Cibulková se pochlubila fotografií, na níž kojí syna v soukromém letadle

Čtyřiatřicetiletá Cibulková si naplánovala, že shodí 22 kilogramů během osmi měsíců. Na cestu za vysněnou postavou se vydala ke konci minulého roku a zdá se, že dřina už přináší své ovoce. Dominice se totiž podařilo zhubnout přes deset kilogramů. „Takže, začínám už také seriózně makat, aby vypadala dobře i moje postava,“ uvedla rodačka z Bratislavy ve svém příběhu na Instagramu. „Dohromady je z pasu pryč 12 centimetrů,“ sdělila svým fanouškům finalistka Australian Open roku 2014.

Její denní režim zahrnuje třicetiminutovou rychlochůzi, dále pak procházky s kočárkem a mimo to dodržuje také dietu. Na sociálních sítích sdílela fotky krabiček s jídly, která by se dala považovat za nízkosacharidová – například kuře s brokolicí k obědu, pečená řepa s brynzou k večeři nebo proteinové muffiny s tvarohovým krémem k snídani. Prozradila také, že bez osobní váhy „nedá ani ránu“, svou hmotnost si ráda kontroluje.

Těhotenství si teď užívá tenistka Petra Kvitová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.