Celebrity

28. srpna 2023 11:30

Tomáš Durčák

Dominika Cibulková pokřtila dceru Ninu. Událost byla plná diamantů a luxusu

Cibulková na veřejnosti

Bývalá úspěšná tenistka Dominika Cibulková (34) společně s manželem a blízkými pokřtili svou dceru Ninu, kterou na svět přivítali letos v březnu. Jako místo křtu si vybrali nejvýznamnější bratislavský kostel a vše bylo dokonalé bez ohledu na nemalou cenu.

Už téměř půl roku dělá Dominice Cibulkové a jejímu manželovi Michalu Navarovi (38) obrovskou radost jejich malá dcera Nina. „Náš svět je kompletní,“ napsala krátce po porodu bývalá tenistka. Milovaného potomka nyní Dominika nechala pokřtít v bratislavské katedrále svatého Martina, a jak u ní bývá zvykem, na ničem nešetřila. Následné posezení se proto konalo přímo v prostorách Bratislavského hradu.

Šťastná maminka zvolila pro tento významný okamžik sněhově bílou róbu, výrazné diamantové šperky a jako pokrývku hlavy působivý fascinátor. Očividně šlo o dress code celé události, neboť nebyla jedinou účastnicí s touto u nás méně tradiční společenskou pokrývkou hlavy. Mezi hosty nechyběli Monika Beňová, Barbora Franeková nebo stylista Andrej Kusalík, který je kmotrem prvního potomka manželů, tříletého Jakuba, jenž na křtu také nechyběl.

Cibulková v létě v pořadu Showtime popsala, že na druhé dítě se už lépe připravila, takže si mateřství mnohem více užívá. „Jako prvorodička jsem byla více ve stresu, byla to velká životní změna. Malou si teď už ale strašně užívám,“ popsala bývalá slovenská tenistka s tím, že třetího potomka už s manželem neplánují. Dominika rovněž zareagovala na četné komentáře například na jejím Instagramu, v nichž se lidé mnohdy podivují nad tím, v jakém luxusu si žije.

Čtěte také: Myslivcová dala synovi jméno Derian. Celebrity mají i Rumii, Tristana či Enolu

„Luxus je velmi široký pojem, na sociálních sítích ukazuji svůj život a není to tak, že bych si něco vymýšlela anebo to dělala naschvál. Jsem vděčná za to, že se máme dobře, ale není to o tom, že bych cíleně ukazovala luxus,“ vysvětlila dvojnásobná maminka, která se po ukončení kariéry věnuje i tenisové akademii, v níž trénuje děti. Nyní však kvůli mateřství spíš okrajově.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.