Cibulková ukázala, že je pro veřejné mateřství. Mléko odsávala v luxusním hotelu

Tenistka Cibulková se toho nebojí

Bývalá slovenská profesionální tenistka (33) se ani v minulosti nestyděla ukázat realitu těhotenství a mateřství. Nyní dvojnásobná maminka Dominika Cibulková sdílela fotku s odsávačkou mléka v luxusním hotelu. Snímkem se pochlubila na Instagramu a komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat.

Intimní záležitost, kterou kojení na veřejnosti pro mnoho lidí jistě je, Dominika Cibulková povznesla ještě na vyšší úroveň. V luxusním podniku Four Seasons odhalila obě ňadra, aby mohla dcerce Nince obstarat mléko za pomoci odsávačky. Situaci navíc zachytila snímkem, který umístila hned jako první v galerii na svou zeď na Instagramu.

Přečtěte si také: Tereza Ramba zveřejnila intimní momentku, na které kojí dceru. Rozněžnila i fanoušky

Bývalá profesionální tenistka svou kariéru ukončila v listopadu 2019 ve věku 30 let kvůli přetrvávajícímu zranění Achillovy šlachy. Za Michala Navaru se provdala v červenci 2016 a v červnu 2020 se jim ve Vídni narodil syn Jakub. Dceru Ninu přivedli na svět v březnu 2023. Pár týdnů po porodu vyrazila Dominika Cibulková na víkend do Prahy.

„Jen pro představu, našich 48 hodin v Praze. Spousta smíchu, mléka, módy a dobré zábavy,“ okomentovala Dominika Cibulková příspěvek. Nutno říct, že komunita na profilu Dominiky Cibulkové ho přijala více než kladně. Některé z fanynek popsaly, že to dělají obdobně a okolí neřeší.

Snad si tedy nebudou stěžovat ani ostatní hosté, aby ve Four Seasons nemuseli vydat podobná pravidla, jako pražské bistro Marthy's Kitchen. To nedávno nadzvedlo ze židlí nejednoho rodiče kvůli seznamu omezení pro ně a jejich děti.

Vadí vám kojení na veřejnosti?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.