Celebrity

11. května 2023 19:45

Eliška Reiglová

Bývalka Johnnyho Deppa prchla do Španělska. Amber Heard se snaží být nenápadná

Výpověď Johny Deppa u soudu pokračovala

Herečka Amber Heard (37) se po prohraném soudu s exmanželem Johnnym Deppem (59) přesunula do Španělska. Zprvu to vypadalo, že si do Evropy přijela pouze odpočinout od mediálního humbuku, ukázalo se ale, že z Hollywoodu úplně prchla a do země ležící na Pyrenejském poloostrově se odstěhovala. I tam se navíc snaží být co nejvíc nenápadná.

Soud Amber Heard a Johnnyho Deppa byl nepochybně nejsledovanějším v loňském roce. Herečka spor se svým bývalým manželem nakonec prohrála a bylo jí nařízeno mu zaplatit více než 10 milionů dolarů. Na sociálních sítích se stala terčem posměšků a své pochopitelně utrpěla i její kariéra, která se dala do té doby považovat za poměrně úspěšnou.

Útěk do Španělska

Už krátce po soudním procesu herečka odletěla z USA do Španělska, kde strávila nějaký ten čas. Nyní se ukázalo, že nešlo jen o krátkodobou dovolenou, ale o plánovaný přesun. Zda je definitivní, či dočasný, se teprve ukáže, v tuto chvíli je ale Amber Heard v Evropě spokojená a návrat do Hollywoodu neplánuje.

„Žije ve Španělsku, kde má více soukromí. Ten soud pro ni byl extrémně stresující a zkrátka si pak přála začít znovu za hranicemi. Je nadšená, že znovu pracuje. Z procesu byla zklamaná a vyčerpaná. Měla pocit, že s ní bylo zacházeno špatně. Už to ale vnímá jako minulost, načerpala energii a věnuje se tomu, co miluje,“ řekl zdroj magazínu People.

Snaha o nenápadnost

Zatímco v Hollywoodu byla Amber Heard často nepřehlédnutelná díky výrazným outfitům či líčení, ve Španělsku se snaží zapadnout a být co nejvíc nenápadná. Svědčí o tom mnoho fotografií, především pak ty poslední, kdy byla zachycena, jak se vydala běhat v obyčejném bílém tílku, v legínách a culíku, to vše bez make-upu.

Ve Španělsku tráví herečka nejvíce času se svou dvouletou dcerou a snaží se žít jako úplně obyčejný člověk. Proto ji pravidelně brává třeba na dětské hřiště, kde se také snaží nevynikat. Zdá se, že Hollywood opravdu, alespoň na čas, nechala za sebou.

Sdílejte článek
Štítky Španělsko Hollywood Johnny Depp útěk soud Aquaman Amber Heardová Amber Heard

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.