Amber Heard šokovala fanoušky: Johnnyho stále miluji, jsem špatná oběť

Herečka Amber Heard (36) v posledních týdnech zaplavovala titulní strany médií po celém světě. Svého exmanžela Johnnyho Deppa (59) zažalovala za znásilnění a bití. Soud nakonec prohrála, ale svého hlasu se vzdát nehodlá. Nyní poskytla rozhovor stanici NBC a některé části, jež zatím spatřily světlo světa, fanoušky pořádně překvapily. Co přesně v nich herečka sdělila?

Amber Heard (36) svého exmanžela obvinila z fyzického napadání. Podle jejích výpovědí u soudu ji měl Depp například vláčet za vlasy, fackovat, a dokonce brutálně znásilnit lahví od alkoholu. Po prohrané soudní bitvě se však do ústraní nestáhla a nyní poskytla velice pikantní rozhovor moderátorce Savannah Guthrie ze stanice NBC. V něm všechny šokovala svým prohlášením o tom, že i přes to všechno k Deppovi stále chová hluboké city.

„Naprosto. Stále ho miluji. Milovala jsem ho z celého srdce! A snažila jsem se, jak jsem mohla, aby ten hluboce narušený vztah fungoval, ale nepodařilo se to. Nechovám k němu vůbec žádné špatné pocity ani zlou vůli. Vím, že to může být těžké pochopit,“ svěřila se moderátorce herečka.

Johnny Depp svou bývalou manželku zažaloval za pomluvu. Veřejnost se ve valné většině během procesu stavěla na hercovu stranu a v jeho prospěch nakonec rozhodl i sám soud. Amber Heard se ale s rozhodnutím nehodlá smířit. Herečka se například podivovala nad tím, že nechápe, jak někdo může věřit muži, „který celý svět přesvědčil, že má nůžky místo prstů“. Lidé si z toho okamžitě začali dělat legraci a sociální sítě zaplavila řada vtipných obrázků na toto téma.

Amber Heard je přesvědčená o tom, že soud nebyl férový

Herečka je přesvědčená, že soud prohrála kvůli tomu, co se dělo na internetu. „Myslím, že naprostá většina soudu se odehrávala na sociálních sítích. Myslím, že tento soud je příklad toho, jak se všechno kolem zbláznilo, a porota vůči tomu zkrátka není imunní,“ prohlásila.

Soud Amber nařídil zaplatit Deppovi odškodné ve výši 10,4 milionu dolarů, informaci přinesl časopis People. Herečka přiznala, že takovou sumu nemá. Není jisté, zda po ní Depp částku bude chtít celou. Herec se po soudní tahanici vyjádřil, že mu šlo především o to, aby očistil své jméno, a těší se na zasloužený klid. Proti Amber však vznesl žalobu za pomluvu.

Herečka se nechala slyšet, že si za vším, co řekla u soudu, stojí. „Mám strach, že bez ohledu na to, co udělám, co řeknu nebo jak to řeknu, každý můj krok bude další příležitostí, abych byla znovu takto umlčena. Myslím totiž, že žaloba za pomluvu přesně k tomu je, vzít někomu hlas,“ dodala herečka.

V jejich příběhu stále sama sebe považuje za oběť. „Nejsem dobrá oběť, chápu to. Nejsem sympatická oběť a nejsem dokonalá oběť,“ uzavřela Heard. Johnny Depp po skončení procesu odletěl do Anglie a ke kauze se veřejně nevyjadřuje.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.