Celebrity

16. května 2022 12:05

Josef Šťastna

Romantika u soudu. Johnny Depp se podle fanoušků zakoukal do půvabné právničky

Na první pohled by se mohlo zdát, že u ostře sledovaného soudu mezi hollywoodskými hvězdami Johnnym Deppem (58) a Amber Heard (36) se míchá hlavně koktejl z nenávisti, agresivity a zoufalství. Jenže fanoušci legendárního herce mají pocit, že mezi hnusem a špínou probleskují jiskřičky romantiky. Má je rozsvěcovat Deppova sympatická advokátka.

U každého správného hollywoodského hororu vždy scenáristé myslí na to, aby se nervydrásající scény odlehčily špetkou humoru či kapkou romantiky. Podle podobné šablony probíhá soud mezi Deppem a jeho exmanželkou.

I když se při přelíčení objevilo tolik špíny, že by se dala přehazovat vidlemi a plnit do krabic, fanoušci si všimli, že Depp se občas lehce usmívá. Zejména když hovoří se svou právničkou Camille Vasquez (38).

Podívejte se, jak na soud nahlížejí Američané:

Pohledy plné starostlivosti a podpory, jemné dotyky, šťouchání rameny i školácké chichotání... Fanoušci mají jasno, že mezi Deppem a Vasquez to začalo jiskřit. Občas se zdá, že se herec u soudu dobře baví – jako na divadle, což rozhodně nepřidává na sebevědomí jeho bývalé manželce. Amber Heard během přelíčení několikrát prokázala, že do pohodové ženušky měla a má hodně daleko.

„Podívejte se, jak se loučí, jsou tak roztomilí. Bylo by tak romantické, kdyby se v soudním sporu s jeho bývalou ženou dali dohromady, jsou tak krásný pár,“ tak znějí některé komentáře fanoušků, kteří je sdílejí na sociálních sítích.

Podle zdrojů z okolí sympatické právničky o lásce či flirtování řeč být nemůže. Portál Sportskeeda.com přinesl vyjádření jejích spolupracovníků, že se svým klientem udržuje přátelský, ale profesionální vztah.

I když tým Camille Vasquez tvrdí, že k Deppovi přistupuje stejně jako k jakémukoliv jinému klientovi, řeč jejího těla a mimika v obličeji prozrazují, že vtipkování „piráta z Karibiku“ jí rozhodně není proti srsti.

Okouzlující právnička se specializuje na zastupování v oblasti zaměstnaneckých sporů a pomluv. Spor mezi Deppem a Amber Heard patří k nejsledovanějším případům, ve kterých se kdy objevila. Pokud by s hercem měla nadstandardní vztah, bylo by to neprofesionální, řada žen by ale její případný prohřešek určitě pochopila.

Sdílejte článek
Štítky drogy násilí Johnny Depp advokátka soud Amber Heard Piráti z Karibiku

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.